Şampuana bir baş sarımsak ekleyin mucizeye tanık olun! Şampuana sarımsak eklemenin faydaları nelerdir?

Şampuana bir baş sarımsak ekleyin mucizeye tanık olun! Şampuana sarımsak eklemenin faydaları nelerdir?

Saç bakımında sarımsağın sırrını merak ettiniz mi hiç? Şampuana bir baş sarımsak ekleyin mucizeye tanık olun! Saç bakımında her geçen gün yeni ürünler çıkarken, doğal yöntem arıyorsanız sarımsak yöntemini deneyin. Kokusu hiç kalmıyor. Şampuana sarımsak eklemenin faydaları nelerdir?

Sarımsaklı şampuan, kötü kokusunu bırakmadan saçları onaran ve saç dökülmesine karşı etkili bir çözüm sunuyor. Sarımsak, içerdiği antibiyotik etkisiyle saçların sağlığını iyileştirirken, sarımsaklı şampuanın düzenli kullanımıyla saç dökülmesini azaltabilirsiniz.

Sarımsaklı şampuanın ana etken maddesi olan "allicin" bileşeni, saç dökülmesine karşı etkili bir koruma sağlar. Ayrıca, içerdiği sülfür sayesinde saçlardaki keratinin beslenmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra, sülfürün cilt hastalıklarına olan olumlu etkisi, kafa derisindeki dökülmelerin tedavisine de katkı sağlar.

SARIMSAKLI ŞAMPUAN YAPMAK İÇİN MALZEMELER

1 baş sarımsak

1 bardak süt

1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı

1 ölçek şampuan

YAPILIŞI

Sarımsaklı şampuanın faydaları nelerdir? Sarımsak özlü şampuan ne işe yarar, saç dökülmesini engeller mi? - Yaşam Haberleri

Sarımsağı iyice ezin.

Ezilmiş sarımsak, süt ve şampuanı bir kabın içerisine alıp iyice çalkalayın.

Son olarak zeytinyağını ekleyin ve tekrar karıştırın.

Sarımsaklı şampuanı düzenli olarak kullanarak saçlarınızdaki dökülmeyi azaltabilir ve saçlarınızı güçlendirebilirsiniz. Şampuanın kötü kokusu endişe yaratmasın; süt ve şampuanın etkisiyle kokusu hızla kaybolacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN