Şanssızlıkları ile nam salmış burçlar belli oldu! Bu 3 burcun şansı hiçbir zaman yaver gitmiyor

Şanssızlıkları ile nam salmış burçlar belli oldu! Bu 3 burcun şansı hiçbir zaman yaver gitmiyor

Gün içerisinde pek çok farklı olumsuzlukla karşılaşan burçlar belli oldu. Bu burçların başından Bela eksik olmuyor. Şanssızlıkları ile nam salmış bu burçlar da doğuştan kısmetsiz. İşte en şanssız burçlar…

Bir günde sayısız olay yaşarken bazıları iyi bazıları da kötü sonuçlanıyor. Ancak içlerinde öyle burçlar var ki ne yapsa sonu olumsuzlukla sonuçlanıyor. Doğuştan şansı yaver gitmeyen burçları sizler için bir araya getirdik. İşte en şanssız burçlar…

ikizler-burcu2.jpg

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Herkes de çok çabuk bir şekilde anlaşan ve kolay arkadaşlık kuran ikizler burcu şanssızlıklarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Bazı konularda oldukça şanssız olan ikizler burcu aşk ve iş hayatında da beklediği sonuçları alamıyor. Değişken fikirleri onları kararsızlıkta bırakırken hedefledikleri yolda yürümek de zaman zaman güç bir hal alıyor.

yengec-burcu2.jpg

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

Duygusallıkları ile bilinen yengeç burçları her an üzülmeye ve kırılmaya müsait bir yapıya sahiptir. Hayatın getirdiği olaylara karşı tedbirsiz yakalanan yengeç burçları genellikle içine kapanmayı ve mücadele etmemeyi tercih ediyor. Bu nedenle kendine yeni şans bulmakta da oldukça zorlanır. Yengeç burçlarının aşk ve iş hayatında da başarıyı yakalaması zaman zaman zor bir hal alıyor. Bu durumda onları şanssızlar listesine eklenmesine neden oluyor.

balik-burcu2.jpg

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Zodyak'ın en hassas ve duygusal burçları arasında yer alan balıklar aşk konularında oldukça şanslıdırlar. Kendini sevgiye adayan balık burçları karşıdaki kişiden de verdiği sevgiyi ister. Hassas ve duyarlı bir yapıya sahip olan balık burçları aradığı aşkı bulmakta da zorlanıyor. Hayat dolu bir yapıya sahip olan balık burçlarının hayat boyunca da şanslı olduğu söylenemez.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN