Sararan tuvaletlere 2 malzemeli hızlı çözüm! Çamaşır suyunu bile aramayacaksınız! Etkisi 10 kat daha fazla

Sararan tuvaletlere 2 malzemeli hızlı çözüm! Çamaşır suyunu bile aramayacaksınız! Etkisi 10 kat daha fazla

Zaman içerisinde sararan tuvaletler oldukça kötü bir görüntü sunuyor. Hem temizlik hem de estetik bir görünüm sağlamak için çamaşır suyuna sarılanlar bu yöntemle henüz tanışmamış demektir. Hem son derece pratik hem de çamaşır suyundan 10 kat daha etkili bu formül için her evde bulunan iki malzeme yeterli oluyor. İşte sararmış görüntüden anında kurtaran o formül…

Ev temizliğinin en zahmetli ve en can sıkıcı kısmı tuvalet temizliği oluyor. Sararan tuvalet ve tuvalet taşlarını temizlemek için yalnızca 2 malzemeli etkili bir yöntemi sizlerle paylaşıyoruz. Hem paranız hem de zamanınız size kalacak. İlk kullanımdan itibaren etkisini görebileceğiniz bu yöntem doğaldır. İşte sararmış görüntüden anında kurtaran o formül…

SARARMIŞ TUVALETE HIZLI ÇÖZÜM

Sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için hemen hemen her evde bulunan iki malzeme ile hızlı ve pratik bir çözüm sağlayabilirsiniz. Geleneksel yöntemlerin faydası bir kez daha etkisini gösterecek. Çamaşır suyuna verdiğiniz paralara yazık etmek yerine birkaç ufak tüyo ile beyazlığın tadını çıkarın. Sararmış tuvaletler için formül detayları şu şekildedir:

Malzemeler:

  • 1 su bardağı beyaz sirke
  • Yarım su bardağı karbonat
  • Birkaç damla limon yağı (isteğe bağlı)

tuvalet-temizligi.jpg

Yapılışı:

Bir kap içerisine bir su bardağı beyaz sirke ve üzerine yarım su bardağı karbonata ekleyip iyice karıştırınız. Birkaç damla limon yağı ekleyerek hoş bir koku sağlayabilirsiniz. Hazırladığınız bu karışıma tuvaletin içerisine dökerek fırça yardımıyla yayınız. Yaklaşık 30 dakika kadar beklettikten sonra bol su ile durulayıp beyazlığın tadını çıkarınız. Bu yöntemi yalnızca tuvaletinizde değil fayanslarınızda da uygulayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN