Şarkıcı Çelik’ten bayramda anlamlı destek: Borçları tek tek sildirdi

Şarkıcı Çelik’ten bayramda anlamlı destek: Borçları tek tek sildirdi

Şarkıcı Çelik, Kurban Bayramı kapsamında bulunduğu Adıyaman’da ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmaları gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yaklaşık 500 bin liralık bakkal borcunu kapatan sanatçı, ayrıca kesilen kurbanların etlerinin yetimhaneler ve depremzedelere ulaştırılması için dağıtım organizasyonu yaptı.

Sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da adından söz ettiren şarkıcı Çelik, Kurban Bayramı’nda yardımlarını Adıyaman’da sürdürdü.

Daha önce farklı kentlerde ihtiyaç sahiplerinin veresiye borçlarını ödeyen sanatçı, bu kez Adıyaman’da bir bakkala giderek mahalle sakinlerinin yaklaşık 500 bin liralık borcunu kapattı. Yardımların bununla sınırlı kalmadığını belirten Çelik, kurban kesim ve dağıtım organizasyonuna da destek verdi.

300'E YAKIN KURBAN KESİMİ

Sanatçı, yaklaşık 300 küçükbaş kurbanın kesildiğini ve etlerin öncelikli olarak yetimhaneler ile depremzedelere ulaştırılması için çalışma yürütüldüğünü açıkladı.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN