Şarkıcı Ceylan gözlükleriyle gündem oldu! Ata Demirel'i izlemeye gitmişti: Gözlük fiyatı dudak uçuklattı

Şarkıcı Ceylan gözlükleriyle gündem oldu! Ata Demirel'i izlemeye gitmişti: Gözlük fiyatı dudak uçuklattı

Hem şarkıları ile hem de sosyal medya paylaşımları ile sık sık magazin gündemine gelen şarkıcı Ceylan bu kez de gözlükleri ile gündem oldu. Ünlü isim binlerce liralık gözlükleri ile adeta dudak uçuklattı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Şarkıcı Ceylan, dün Ata Demirer’in gösterisini izlemeye gitti. Ünlü isim gösteriye giderken taktığı binlerce liralık gözlüğü ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Şarkıcının gözlük fiyatını duyanlar resmen inanamadı. Çekindiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan ünlü isim sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

yeni-proje-95.jpg

BİNLERCE LİRALIK GÖZLÜĞÜ İLE BÖYLE POZ VERDİ

Şarkılarıyla tanınan ve oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ceylan, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Son olarak Ata Demirer’in gösterisine giden ünlü isim tam 155 bin lira değerindeki gözlükleriyle duyanların ağzını açık bıraktı. Oyuncu Ata Demirer ile çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan isim “Harika bir geceydi çok güldük, çok eğlendik, Hepinizi emeğine sağlık” notunu düştü.

capture-20240223132153618.jpg

ÖZEL TASARIM OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Lüks eşya tutkusuyla bilinen Ceylan’ın 5 bin dolar değerinde olan gözlüğünü Nişantaşı’ndaki bir mağazadan aldığı ve gözlüğün özel tasarım olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN