Şarkıcı Deniz Tekin müziği bıraktığını açıkladı

Şarkıcı Deniz Tekin müziği bıraktığını açıkladı

Yaptığı cover şarkılarla ve düetlerle adından söz ettiren şarkıcı Deniz Tekin, sosyal medya hesabı üzerinden müziği bıraktığını açıkladı. Son olarak "Yüzyıllardır Aynı Dert" isimli albümünü sevenleriyle buluşturan Tekin, paylaşımında; "Şu anki tempoyu zihnen kaldırabilecek güçte değilim, sahneye geri dönmeyi düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki müzisyen ve söz yazarı olan ve yaptığı coverlarla milyonların beğenisini kazanan Deniz Tekin, profesyonel müzik kariyerini bıraktığını açıkladı.

İlk albümü Kozakuluçka'nın ardından 3 stüdyo albümü daha kaydeden ve son albümü 'Yüzyıllardır Aynı Dert'i geçen yıl yayınlayan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "sert bir tükenme hali" içinde olduğunu ifade ederek "Artık ticari müzik yapmayacağım" yazdı.

'YORULUYORUM'

Müzik endüstrisinin dayattığı koşulların kendi üretme biçimiyle çeliştiğine işaret eden 26 yaşındaki şarkıcı, "16 yaşından 26 yaşına kadar sahnede müzik yapmak çok kapsamlı bir tecrübeydi. Bu yol çoğu yola göre stresli ama öğretici bir yoldu. Şimdi ise başka bir yol çizmek istiyorum. Artık ticari müzik yapmayacağım belki kaydettiklerimi sizinle bir gün yine paylaşırım. Ama hayatımı bu yoldan kazanmayacağım. Yakın zamanda kocaman bir albüm yaptık ve 9 senedir neredeyse aralıksız hem okudum hem çalıştım. Şu anki tempoyu zihnen kaldırabilecek güçte değilim, sahneye geri dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

Tekin'in paylaştığı metnin tamamı şu şekilde:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN