Şarkıcı Fedon'dan kötü haber: Kanser oldum, böbreğimin yarısını kaybettim...

Şarkıcı Fedon'dan kötü haber: Kanser oldum, böbreğimin yarısını kaybettim...

Taverna müziğinin önde gelen isimlerinden olan şarkıcı Fedon'dan kötü haber geldi. Fedon, 'Kanser oldum, böbreğimin yarısı gitti' dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Magazin D Pazar' programına konuşan 77 yaşındaki şarkıcı Fedon, son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarını ilk kez anlattı. Son iki yılını kanser ile mücadele ile geçirdiğini belirten Fedon 'Artık hastalıklar arttı. Eski model bir arabanın önce kaportası çürür, sonra motor yağ kaçırır. Bunları bekleyen bir insanım, olacak bunlar... Yaşımdan dolayı çok hastalıklar geldi, direniyorum' dedi.

gjhfdhdhfhdfh.jpg

Fedon, sözlerine 'Kanser oldum, böbreğimin yarısı gitti... Ama ölümden korkmuyorum. Zeki Müren'in çok güzel derdi 'Ölüm varken ben yokum, ben varken ölüm yok.' Sürünmeyeyim başka hiç bir şey istemiyorum. Ölüm Allah'ın emri. Her gece dua ediyorum 'Allah'ım çocuklarımın sağlığını ver, beni de ele güne muhtaç etme, süründürmeden canımı al...' İnsan et ağırdır, çok zor bir şey' diye devam etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN