Şarkıcı Göksel'i görenler tanıyamadı! 52'lik popçunun yeni tarzı olay yarattı!

Şarkıcı Göksel'i görenler tanıyamadı! 52'lik popçunun yeni tarzı olay yarattı!

'Depresyondayım' şarkısı ile gönüllerde taht kuran başarılı popçu Göksel, sosyal medya hesabından yeni tarzını paylaştı. Yılladır kısa saç kullanan Göksel, saçlarını iyice kısaltıp bir de kahkül kestirdi. Yeni imajı ile hayranlarından tam not alan Göksel, yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu..

2000'li yılların başında büyük çıkış yakalayan şarkıcı Göksel, yıllara meydan okuyor. 52 yaşındaki sanatçı başarılı performansının yanı sıra fit görüntüsüyle de hayranlarından tam not alıyor. Yıllardır küt saçlarıyla görmeye alıştığımız Göksel imaj değişikliğine gitti

gok.png

Ünlü popçu, 'Görmediğiniz bazı haller/ Kendime sakladıklarım" notunu düşerek yeni tarzını hayranlarının beğenisine sundu.

gokdel.jpg

Göksel'in takipçilerinin büyük kısmı ünlü popçunun yeni imajını beğendi. Bir takipçisi paylaşın altına, "Bu kadın nasıl 52 yaşında? İnanın anlamıyorum" yorumunu ekledi. Bir başka hayranı ise medya kullanıcısı ise, "Kısa saçlar mükemmel olmuş" yorumunda bulundu.

gokselju.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN