Seçkin Piriler'den eski eşi Kaan Tangöze hakkında olay yaratacak açıklama! "Kaan, Survivor'a gideceğimi öğrenince..."

Seçkin Piriler'den eski eşi Kaan Tangöze hakkında olay yaratacak açıklama! "Kaan, Survivor'a gideceğimi öğrenince..."

24 Mart 2010 tarihinde ünlü şarkıcı Kaan Tangöze ile dünyaevine giren ve 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Seçkin Piriler, eski eşini canlı yayında hedef aldı.

2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'a katılarak dikkatleri üzerine çeken, ancak kısa süre sonra ada şartlarının kendisini çok zorladığı gerekçesiyle yarışmadan ayrılma kararı alan Seçkin Piriler, eski eşi Kaan Tangöze'yi hedef aldı.

Ünlü şarkıcı ile 24 Mart 2010 tarihinde dünyaevine giren ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olan, ancak 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Seçkin Piriler, TV8 ekralarında izleyiciyle buluşan 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olarak Müge Dağıstanlı ve Gülsen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Piriler, canlı yayında eski eşi Kaan Tangöze'ye yüklendi.

"KAAN, SURVİVOR'A GİDECEĞİMİ ÖĞRENİNCE..."

Survivor'a gitmeden önce Kaan Tangöze ile konuştuğunu açıklayan Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'nin yarışma içinde kendisine başarı dilemediğini duyurdu.

Kaan Tangöze'nin yıllardır çıkarmadığı montunun sırrı çözüldü! Meğer eski eşi Seçkin Piriler almış

Seçkin Piriler, "Ben Survivor'a giderken Kaan'la konuştum. Küçük oğlum babasında, büyük oğlum da babaannesinde kalmayı tercih etti. Kaan, Survivor'a gideceğimi öğrenince bir şey söylemedi. Başarılar da dilemedi" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN