Seçtiğin meyve geleceğini söylüyor! Bu görsel test geleceğinize ışık tutuyor

Seçtiğin meyve geleceğini söylüyor! Bu görsel test geleceğinize ışık tutuyor

Astrolojiye meraklı kişilerin yeni gözdesi geleceği söylediği iddia edilen optik testler. Uzmanlar resimdeki meyvelerden seçtiğiniz biri geleceğinize ışık tuttuğunu ileri sürüyor. Siz de bir meyve seçin aşağıdaki metinde sonuçlarına bakın...

Bir meyve bahçesinde olduğunuzu hayal edin ve karşınızda elma, muz, erik, ananas ve portakal ağacı olduğunu düşünün. Siz ilk hangi ağacın meyvesini toplardınız?

İşte meyvesini el attığınız ağaç sizin geleceğe dair dileğinizin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini söyleyecek.

ELMA AĞACI

Güzel kokulu kırmızı kenarlı bir elma seçtiyseniz, o zaman evrenin artık sizden yana olduğunu bilin. Gelecekte şansınız her zaman bir güneş gibi yüzünüzü ısıtacak. Dilekleriniz gerçekleşecek, asıl mesele içtenlikle inanmaktır.

MUZ AĞACI

Bir muz dalı kopardıysanız, yakında iyi haberler sizi bekliyor. Ve belki bir değil bir kaç iyi haberi arka arkaya alacak ve havalara uçacaksınız. Hayatınızdaki zor dönem nihayet bitti ve iyi şansların olduğu parlak ve aydınlık bir dönem başladı. Dileğiniz, sahip olduğunuz deneyim sayesinde gerçekleşecektir.

ANANAS AĞACI

Sert kabuklu nefis bir ananası seçtiyseniz, o zaman unutmayın size her şeyi kaybetmiş gibi görünse bile, öyle değil. Dileğin gerçekleşecek ama önce denemelisin. Lütfen hayallerine kavuşmak için denemekten korkma.

ERİK AĞACI

Bir erik seçtiyseniz, şimdi tam zamanı olduğunu unutmayın. Evrenden bir işaret bekliyorsanız, o zaman bu işaret size göründü. Biraz daha dikkatli bakarsanız o işareti rahatlıkla görebilirsiniz. Yolunun üzerindeki işaretleri daha iyi okursanız her şey güzel olacak, korkma.

PORTAKAL AĞACI

Bir portakal seçtiyseniz, dileğinizin tamamen gerçekleşmeyeceğini size söyleyeceğim.

Ama üzülmek için acele etmeyin, evren sizin için daha iyi bir şey hazırlıyor. Evrene güvenin ve her şeyin hayal edebileceğinizden daha iyi olacağına inanın. Siz siz olun etrafınıza pozitif enerji yaymaktan vazgeçmeyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN