Seda Bakan başörtülü karesini paylaştı takipçileri ikiye bölündü! "Başörtüsü bir insana bu kadar yakışır"

Seda Bakan başörtülü karesini paylaştı takipçileri ikiye bölündü! "Başörtüsü bir insana bu kadar yakışır"

Oyuncu Seda Bakan, sosyal medya hesabından başörtülü karesini paylaştı! Takipçilerini o fotoğrafla ikiye böldü! Kimisi beğenmedi, kimisi ise yakıştırdı...

Türkiye'nin sevilen dizilerinden 'Zeytin Ağacı'nın ikinci sezon çekimlerinde yer alan oyuncu Seda Bakan, kısa bir ara vererek İngiltere'ye gitti. Sosyal medyanın aktif isimlerinden olan Bakan, 1.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından İngiltere'de çekilen pozlarını paylaştı.

SEDA BAKAN BAŞINI KAPATTI, SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

seda-bakan-1.jpg

İngiltere'nin soğuk havasına uygun olarak başını kapatan Seda Bakan'ın bu tarzı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kimi takipçileri, "Başörtüsü bir insana bu kadar yakışır" diyerek beğendiklerini ifade ederken, kimileri takipçileri arasında başörtüsüz hali daha çok tercih edildi. Özellikle "Bere taksaydın keşke" yorumları dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN