Seda Sayan o kararından vazgeçti! Kocası için yapmıştı "Hak etmedi"

Seda Sayan o kararından vazgeçti! Kocası için yapmıştı "Hak etmedi"

Çağlar Ökten ile evlendikten sonra sahnelere ara veren Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde eşiyle yaşadığı bir sorunla gündeme gelmişti. Sayan, iddiaları yalanlarken, aldığı bir kararını da bozdu. Bakın neden çark etti?

Müzisyen Çağlar Ökten ile evlenme kararı alan ve Mart ayında evlenen Seda Sayan, evlendikten sonra bazı değişimlere gitmişti. Estetiklerini hızlandıran Sayan, işinde de bazı kararlar almıştı. Uzun süredir eşini izlemeye giden Sayan, sahnelere bir süre ara verdiğini eşini izlemeyi sevdiğini söylemişti. Sayan, bu kararından kısa bir süre sonra vazgeçti.

sedasayan.jpg

SAHNELERİ BIRAKMIŞTI

Geçen günlerde evlerinde kriz çıktığı iddia edilen Seda Sayan-Çağlar Ökten çifti arasında şiddetli bir tartışma çıktığı, eşinin camları kırdığı söylenmişti.

sedacik.jpg

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddia sonrası Seda Sayan'dan açıklama gelmişti. Yaşananları yalanlayan Sayan, eşi için prens tabirini kullanmıştı.

sedacaglar.jpg

EVLİLİKLERİNDE KRİZ İDDİASI

Evlendikten sonra bazı değişimlere giden Seda Sayan, ilk olarak yaptığı estetiklerle dikkatleri çekti.

ask1.jpg

Son haliyle bambaşka birine dönüşen Seda Sayan, daha sonra sahne ile ilgili aldığı kararı açıklamıştı. Eşi Çağlar Ökten'i sahnede yalnız bırakmayan başarılı sanatçı sahnelere ara verdiğini belirtmişti.

caglar.jpg

SEDA SAYAN YEMİNİNİ BOZDU

Uzun süredir sahneye çıkmayan Seda Sayan, sahne kararını bozdu. 29 Ekim kutlamalarından dolayı sahneye çıkan ünlü şarkıcı eşiyle beraber herkesi eğlendirdi.

seda0.jpg

Her fırsatta eşine olan hayranlığını dile getiren Sayan'ın bu kararı almasının nedeninin yaşadığı krizden dolayı olduğu iddia edildi.

caglarseda.jpg

Bu konuya dair henüz Seda Sayan'dan açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN