Seda Sayan resmen çıldırdı! Düğününe gelmeyen oğlu Oğulcan Engin hakkında dikkat çekici açıklama: Olabilir mi öyle bir şey?

Seda Sayan resmen çıldırdı! Düğününe gelmeyen oğlu Oğulcan Engin hakkında dikkat çekici açıklama: Olabilir mi öyle bir şey?

Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, 7. kez dünyaevine girmişti. Ünlü sanatçının Sinan Engin ile olan evliliğindee dünyaya gelen Oğulcan Engin annesinin düğününe katılmazken 'küslük' iddiaları ortaya atılmıştı. Seda Sayan bu iddialar karşısında resmen çıldırdı.

Seda Sayan, geçtiğimiz Nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile nikah masasına oturarak 7. kez dünyaevine girmişti.

1990-1995 yılları arasında Sinan Engin ile evlilik yaşayan ünlü sanatçının bu evlilikten dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin, Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile olan düğününe katılmamıştı. Oğulcan Engin'in Seda Sayan'ın düğününe katılmaması 'küslük' iddialarını doğururken Seda Sayan dün akşam bu iddialara açıklık getirdi.

ÇOCUK AÇIKLAMASI

Eşi Çağlar Ökten ile tatilden dönen Seda Sayan, dün akşam Etiler'de bir açılışa katıldı. Sürpriz evlilik adından söz ettirmeye devam ederken ikiliden çocuk açıklaması da geldi. Seda Sayan basın mensuplarının sorularını yanıtlarken eşi Çağlar Ökten de ünlü sanatçıya eşlik etti.

Yumurtalarımı dondurttum Seda Sayan çocuk düşünüyor mu

"BÖYLE BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan çift “Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna da cevap verdi. Sayan “Her ikimizin de evlatları var. Böyle bir düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.

"OLABİLİR Mİ ÖYLE BİR ŞEY?"

Ökten ile evlendiği için oğlu Oğulcan Engin ile arasında kriz olduğu iddia edilen ünlü sanatçı, gazetecilerin "Oğlunuzla küs müsünüz?" sorusuna “Hiçbir zaman olmadı ki... Olabilir mi öyle bir şey? İnsan çocuğu ile küser mi?” açıklaması yaptı.

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in fotoğrafı olay oldu! 'Ezgi ile bebekleri Çocuklar Duymasın'daki Havuç gibi...' - Galeri - Takvim

YUMURTALARIMI DONDURTTUM!

Seda Sayan'ın açıklamaları kısa sürede gündem oldu. 59 yaşındaki ünlü sanatçı 2. Sayfa programına attığı mesajda yumurtalarını dondurttuğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Yumurtalarımı dondurtmuştum. Eğer Çağlar'ın çocuğu olmasaydı doğururdum ama 12 yaşında bir oğlu var çocuk işi bitmiştir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN