Seda Sayan'ın 34'lük kocası İstanbul'u terk etti! Genç koca bakın ne paylaştı?

Seda Sayan'ın 34'lük kocası İstanbul'u terk etti! Genç koca bakın ne paylaştı?

Seda Sayan ile evlenen müzisyen Çağlar Ökten ani bir kararla Mersin'deki ailesinin yanında gitti. Eşi Seda Sayan ile tatile çıkması beklenen Çağlar Ökten soluğu Mersin'de aldı. Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Ökten bakın kimi gösterdi?

Kendisinden 26 yaş büyük Seda Sayan ile mutlu bir evliliğe imza atan Çağlar Ökten'in, dolu geçen çalışma takviminden fırsat bulup Mersin'e kaçtığı iddia edildi. Geçtiğimiz gün Sayan'ın 'Kaş'ta tatil yapacağız' açıklamasından sonra Mersin'de soluğu alan Ökten, oradan paylaşım yaptı. Evlendiğinden beri oğlunu göremediği iddia edilen Ökten bakın ne yaptı?

1737491.jpg

SEDA SAYAN AYRILIK DEDİKODULARINI YALANLADI

2 ay önce Seda Sayan ile evlenen 34 yaşındaki Müzisyen Çağlar Ökten, son zamanlarda çıkan ayrılık dedikodularına kulak asmadan eşiyle bol bol evliliğin tadını çıkarıyor. Balayını Paris'te yapan çift ilk yaz tatillerini ise Kaş'ta yapacak. Haklarında çıkan ayrılık dedikodularını eşi Seda Sayan, "Her şey yolunda. Biz iyiyiz" açıklamasıyla yalanlamıştı. Çiftin tatil yapması beklenirken Ökten'den ani bir paylaşım geldi. Mersin'e ailesinin yanında gittiği iddia edilen Ökten bakın sosyal medya hesabından ne paylaştı?

1439041.jpg

MERSİN'DE SOLUĞU ALDI

Tatile çıkmadan önce Mersin'e ailesinin yanına giden Çağlar Ökten, balkon fotoğrafı ile kafaları karıştırdı. 'Seda Sayan ile kavga mı ettiler?' dedikoduları çıkmaya başlarken Ökten, oğlunun fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabına attı. Oğlunu görmeye giden Ökten'in Mersin'de ne kadar kalacağı bilinmiyor.

İşte Çağlar Ökten'in Mersin fotoğrafı

okten.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (288)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
288 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN