Seda Sayan'ın gözde gelini Solmaz Çiros'dan iğrenç dans! Görenler küplere bindi "Bu ne biçim dans!"

Seda Sayan'ın gözde gelini Solmaz Çiros'dan iğrenç dans! Görenler küplere bindi "Bu ne biçim dans!"

Seda Sayan'ın gözde gelin adayı Solmaz Çiros, yine yaptığı dansla ağızları açıkta bıraktı. Program sonrasında yıldızı parlayan Çiros, düğünlerin en çok aranan ismi oldu. Roman dansıyla dikkat çeken Solmaz Çiros bu defa kızdırdı. Bakın nasıl bir dans sergiledi?

Evleneceksen Gel programıyla adını duyuran Solmaz Çiros, sosyal medya hesabından paylaştığı videosunda sahnede davulcuyu karşısına alıp dans etti. Çiros'un eteğini kaldırıp beline bağlaması ve hareketleri tepki çekti.


c-vtrksxgaehfz0.jpg

SEDA SAYAN'IN GÖZDE İSMİYDİ

Seda Sayan'ın Evleneceksen Gel programında tanınan Solmaz Çiros, sosyal meydanın gündeminden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Çiros, yine iddialı dansıyla ağızları açıkta bıraktı.

f88ad993cc64bc8dd6e317d113e15bb9.jpg

DANSI TEPKİLERE NEDEN OLDU

Kendine has havası olan Solmaz Çiros, bu defa davulcuyla karşılıklı dans etti. Eteğini baldırına kadar çeken Çiros, tepkilere neden oldu.

solmazciros.jpg

Görenler, "Az daha aç olmamış", "İzlerken utandım", "Bu dans mı şimdi" yorumlarıyla tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN