Farah Zeynep Abdullah ve Hazal Kaya, Şehrazat'a tepki gösterdi

Farah Zeynep Abdullah ve Hazal Kaya, Şehrazat'a tepki gösterdi

Ünlü şarkıcı Şehrazat #HelpTurkey paylaşımlarından rahatsız oldu. Sosyal medyadan paylaşımlara tepki gösteren Şehrazat'a genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan ve Hazal Kaya'dan cevap gecikmedi.

Türkiye son günlerde çok sayıda noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyorken yangınlara destek nedeniyle başlatılan #HelpTurkey paylaşımları ünlüleri isimleri ikiye böldü. Bazı ünlüler bu paylaşımlara destek verirken bazı ünlüler ise tepki gösterdi.

Ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Ağrıma gitti bu yurtdışı yardım çağrısı. Ülkem vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardımları paylaşmayacağım" dedi. Ünlü ismin bu paylaşımına Farah Zeynep Abdullah cevap verdi. Farah Zeynep Abdullah, "Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka" dedi.

Abdullah’a Şehrazat'tan dikkat çeken bir yanıt geldi. Şehrazat bu tepkiye "Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem" dedi.

Bunun üzerine Abdullah'ın verdiği yanıtlarla Şehrazat'ı Tiye alması sosyal medyada gündem oldu.

iccfarajhhgfhdfhd.jpg

Şehrazat'ın paylaşımına bir tepki de oyuncu Hazal Kaya'dan geldi . Kaya, “Bütün ülkeler bu gibi büyük felaket zamanlarında diğer ülkelerden yardım isterler. Cayır cayır yanan canları izlemek gitsin zorunuza…Bir ağaç, bir köy, bir hayvan daha kurtulsun da kim ne derse desin bizim için…ne tuhaf dertler var ya…”sözleriyle tartışmaya dahil oldu.

hazadfgdfhfgjfj.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN