Hazal Kaya: Hamileyken psikolojik şiddet gördüm!

Hazal Kaya: Hamileyken psikolojik şiddet gördüm!

Oğlu Fikret'e hamile olduğu dönemde kadınlardan psikolojik şiddet gördüğünü söyleyen Hazal Kaya, sosyal medyada yaptığı canlı yayında hayatına dair merak edilenleri takipçileriyle paylaştı. İşte detaylar...

2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlendikten sonra oğlu Fikret Ali'yi dünyaya getiren Hazal Kaya, hamilelik sürecinde yaşadığı zorlukları anlattı. Ünlü oyuncu, hemcinslerinden psikolojik baskı gördüğünden dert yandı.

"HAMİLELİK SÜRECİNDE KADINLAR PSİKOLOJİK ŞİDDET GÖRDÜM"

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, sosyal medyada katıldığı bir canlı yayında hamilelik sürecinde yaşadıklarını anlattı. Eşi Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya, 5 ay önce anne oldu ve oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. Kaya, gazeteci Tuvana Büyükçınar'ın sorularına yanıt verdi. Oyuncu, burada hamilelik sürecinde yaşadıklarını ve hemcinslerinden nasıl psikolojik şiddet gördüğünü anlattı.

Oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldığında oldukça duygusal olduğunu belirten Hazal Kaya, "Anne olduktan sonra daha fazla duygusallaştım. Bizim umutsuzluğa düşme hakkımız yok. Sabahtan beri videolar izliyorum. Piyano çalan, şiir okuyan çocukları görünce çok duygulandım" cümlelerini kullandı.

Hemcinslerinin kendine yaptığı psikolojik şiddetten söz eden oyuncu, "Hamilelik zamanlarımda eczanede, 'Emzireceksin değil mi?' diyen bir teyzeyle karşılaştım. Kahve sırasında bir kadın bana, 'Normal doğuruyorsunuz değil mi?' diye sordu. Kadınların birbirine baskısı fazla" dedi.


Hazal Kaya ve Ali Atay

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN