Selen Görgüzel kendisine yorum yapan takipçisini doğduğuna pişman etti! Hiç acımadan cevabı yapıştırdı

Selen Görgüzel kendisine yorum yapan takipçisini doğduğuna pişman etti! Hiç acımadan cevabı yapıştırdı

Hamdi Alkan’ın eski eşi Selen Görgüzel, boşanmanın ardından yaptığı açıklamalar ve estetikleri ile gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Selen Görgüzel, kendisine yorum yapan takipçisini doğduğuna pişman etti. İşte, Görgüzel’in “Yavrum” yorumuna yapıştırdığı cevap…

Selen Görgüzel, son zamanlarda gerek açıklamaları gerek geçirdiği estetik operasyonlar ile gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak “Erkek spermi, canlı ve tazeyken sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor ve cildi besliyor” açıklamasıyla akıllarda kalan Görgüzel, şimdi de takipçisine verdiği cevapla gündemde.

“BU ŞEKİLDE HİTAP ETMENİZ HADSİZCE”

2. Sayfanın haberine göre, Görgüzel sosyal medyadan kendisine yorum yapan takipçisine ateş püskürdü. Paylaşımının altına “Yavrum benim harikasın yerim seni” yazan takipçisine sinirlenen Görgüzel, takipçisinin ağzının payını şu sözlerle verdi:

"Ben annem ve babam dışında kimsenin yavrusu değilim! Beğeniniz için teşekkür ederim ama hiç tanımadığınız birine bu şekilde hitap etmeniz çok hadsizce..."

selen-gorguzel.png

Görgüzel’in iddialı elbisesiyle yaptığı son paylaşımı sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN