Selena oyuncusu Cansu Demirci vefat mı etti? Rol arkadaşı Dilara Kurtulmuş açıkladı

Selena oyuncusu Cansu Demirci vefat mı etti? Rol arkadaşı Dilara Kurtulmuş açıkladı

Selena dizisinin oyuncusu Cansu Demirci vefat mı etti? Rol arkadaşı Dilara Kurtulmuş açıkladı! Cansu Demirci öldü mü? İşte Dilara Kurtulmuş'un açıklaması...

Sinem Kobal'ın başrolünde yer aldığı ve Türkiye genelinde büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Selena dizisinin 'Selin' karakterine hayat veren Cansu Demirci'nin hayatına dair çıkan ölüm iddiaları, sosyal medyanın gündemine oturdu.

CANSU DEMİRCİ ÖLDÜ MÜ?

Yıllardır kameralardan uzak bir hayat süren Cansu Demirci'nin hayatını kaybettiği iddiası, sosyal medyada hızla yayıldı. Bu iddiayı ortaya atanların başında ise 'Selena' dizisinde Nazlı karakterine hayat veren Dilara Kurtulmuş'un olduğu iddia edildi. Ancak Kurtulmuş, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile bu iddiayı yalanladı.

'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM'

cansu-demirci-olmus-mu.jpg

Dilara Kurtulmuş, sosyal medya platformu TikTok üzerinden yapılan ve Cansu Demirci'nin öldüğünü iddia eden paylaşımların kendisine ait olmadığını belirtti. Kurtulmuş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bu TikTok hesabı bana ait değil! Instagram ve TikTok sayfalarımda paylaşımlarımı kopyalayarak uzun bir süredir benmişim gibi davranan bu hesap hakkında geçtiğimiz ay suç duyurusunda bulundum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN