Seray Sever yıllar sonra itiraf etti herkes şaştı kaldı: "Şuursuzluğumu duyunca bana bozuldu..."

Seray Sever yıllar sonra itiraf etti herkes şaştı kaldı: "Şuursuzluğumu duyunca bana bozuldu..."

2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile nikah masasına oturan, ve geçtiğimiz Nisan ayında Sofia ve Alya adını verdiği ikiz çocuklarını dünyaya getiren ünlü oyuncu Seray Sever, bir döneme damgasını vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Meltem' karakteri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Altuğ Afacan hakkında yıllar sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Seray Sever, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Çocuklar Duymasın dizisinde başrolü Tamer Karadağlı ile paylaşan ve dizideki 'Meltem' karakteri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Altuğ Afacan hakkında yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulundu.

2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile nikah masasına oturan, ve geçtiğimiz Nisan ayında Sofia ve Alya adını verdiği ikiz çocuklarını dünyaya getiren ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 2. Sayfa programına konuk olarak bir döneme damgasını vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Meltem' karakteri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Altuğ Afacan hakkında yıllar sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pınar Altuğ Afacan'ın yıllarca kendisiyle küs kaldığını açıklayan Seray Sever'in açıklamalarının ardından gözler Pınar Altuğ Afacan'a çevrildi.

Pınar Altuğ çocukluk fotoğrafını paylaştı: Kayınvalidesinden gelen yorum herkesi duygulandırdı

"PINAR ŞUURSUZLUĞUMU DUYUNCA BANA BOZULDU"

Eşi Yağmur Atacan'la arasındaki yaş farkından dolayı sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ'la ilgili yaptığı gaftan bahseden Sever, "Talk Show yapıyordum o dönem Behzat konuğumdu ‘Ay dikkat et, Pınar size gelince oğlanı sakla’ diye bir espri yaptım. Herhangi bir kötü niyetim yoktu. Büyük konuştum, genç koca aldım. Arada büyük konuşmalar çok iyi oluyor. Benim şuursuzluğum Pınar bunu duyuyor, bana bozuluyor Manşet oluyor… Pınar bir ara bana bozuldu. Ben de ‘Bu Talk Show, espri yanlış anlama’ dedim. Yıllar sonra aynı şey benim başıma geldi. Kocasıyla çok mutlu, çocukları çok güzel…

Seray Sever'i yıkan ölüm!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN