Serdar Ortaç'tan üzen haber

Serdar Ortaç'tan üzen haber

Yıllardır Multiple Skleros (MS) hastalığı ile mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç'tan üzen haber geldi. 3 atak geçirdiğini söyleyen Ortaç, bir kez daha atak geçirirse ayağını kaybetme riski olduğunu, yani bir bacağını felç sebebiyle artık kullanamayacağını açıkladı.

Şarkıcı Serdar Ortaç TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla da sık sık gündeme geliyor. Önceki gün bir güzellik merkezine giden ve kişisel bakım yaptıran Serdar Ortaç pedikür pozuyla sosyal medyada gündem olmuştu. Her açıklaması gündem olan Ortaç bu kez sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Ortaç'tan hayranlarını üzen haber geldi.

'AYAĞIMI KAYBETME RİSKİM VAR'

SnobMagazin'de yer alan habere göre; Ortaç "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok, 3 atak geçirdim 4. atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz." dedi.

MS NEDİR?

Multiple Skleros yani halk arasında bilinen adıyla MS, beyindeki, optik sinirlerdeki ve omurilik altındaki sinirlerin hasar gördüğü bir hastalık. MS beyin ya da omuriliği etkilenir ve bu da görmeyi, kol ve bacak hareketlerini güçsüzleştirir ve kısıtlar. Hastadan hastaya değişiklik gösteren MS ilerleyen durumlarda körlüğü ya da felçlere sebebiyet verebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN