Seren Serengil ve Seda Sayan birbirine girecek! Seren Serengil o paylaşımıyla resmen yerden yere vurdu

Seren Serengil ve Seda Sayan birbirine girecek! Seren Serengil o paylaşımıyla resmen yerden yere vurdu

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Seren Serengil, son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlar ile gündemden düşmeyen Seda Sayan için söylediği sözler dikkat çekti. Ünlü sanatçı Seren Serengil, Seda Sayan'ı kendisini taklit etmek ile suçladı. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen olayın detayları...

Sanatçı Seren Serengil, bu kez de Seda Sayan hakkında söyledikleriyle gündem oldu. Seren Serengil, ile Seda Sayan arasında ipler zaman zaman geriliyor. Sosyal medyada hatırı sayılır takipçi sayısına sahip olan Serengil, hesabından yaptığı yorumlarla sık dikkatleri üzerine çekiyor.

srer.jpg

SERENGİL'DEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

52 yaşındaki Seren Serengil, son olarak yaptırdığı estetik işlemlerle gündeme gelen Seda Sayan'ı kızdıracak bir paylaşımda bulundu. 61 yaşındaki Seda Sayan'ın kendisini taklit ettiğini iddia eden Serengil, paylaşımında "Benim doktorlara gidiyorsun, 'aynısını yapın' diyorsun." ifadelerine yer verdi.

seaf.jpg

SEDA'DAN CEVAP GELMEDİ

Konuyla ilgili Seda Sayan'dan henüz bir cevap gelmedi. Serengil'in bu ifadelerine Sayan'ın cevap verip vermeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

sedafg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN