Serenay Sarıkaya ekranlara dönüyor: Geliyor gelmekte olan...

Serenay Sarıkaya ekranlara dönüyor: Geliyor gelmekte olan...

Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yeni dizi projesini paylaştı. Sarıkaya, Netflix'te yayınlanacak olan 'Şahmeran' adlı diziyle izleyicilerle buluşacak.

Serenay Sarıkaya, dört yıl aradan sonra ekranlara geri dönüyor. Instagram hesabından yeni dizisi Şahmeran'ı duyuran Sarıkaya, dizinin senaryosunu okuduğu bir anı paylaşarak, fotoğraflarına "Nasıl özlemişim belli değil! Geliyor gelmekte olan..." notunu düştü.

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in paylaşacağı dizinin oyuncu kadrosunda, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşıray, Ebru Özkan, Mert Ramazan Demir, Mehmet Bilge Arslan ve Nilay Erdönmez yer alıyor. Tims&B tarafından hazırlıkları devam eden dizinin çekimleri Adana, Tarsus ve Datça'da yapılacak. Yönetmenliğini Umur Turagay’ın yapacağı fantastik dizisinin hikâyesini ise Pınar Bulut kaleme aldı.

"Şahmeran"ın 2022 yılında Netflix’te yayınlanması planlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN