Serenay Sarıkaya ile işletmeci Umut Evirgen aşkı ilk kez belgelendi

Serenay Sarıkaya ile işletmeci Umut Evirgen aşkı ilk kez belgelendi

Netflix'te yayınlanacak Şahmeran isimli dizinin çekimleri için Adana'da bulunan Serenay Sarıkaya verilen bir günlük arayı İstanbul'da değerlendirdi. İşletmeci Umut Evirgen ile adı aşk dedikodularına karışan Sarıkaya, ilk kez umut Evirgen'in aracında görüntülendi

Oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki akşam adının "aşk " dedikodularına karıştığı işletmeci Umut Evirgen'in aracında objektiflere yansıdı.

"Şahmeran" adlı dizinin çekimleri için uzun süredir Adana'da bulunan oyuncu Serenay Sarıkaya (29), önceki akşam Rumeli Hisarı'ndaki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi.

seranay.jpg

"BURAK DENİZ'LE İYİ ANLAŞIYORUZ"

Sarıkaya, projenin bir günlük arasını İstanbul'da dostları ile buluşarak değerlendirdi. Çekimlerin güzel gittiğini ifade eden oyuncu, "Her şey çok güzel gidiyor. Adana'yı çok sevdim, çok alıştım. Burak Deniz ile iyi anlaşıyoruz." dedi.

UMUT EVİRGEN SORULARINI GEÇİŞTİRDİ

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Umut Evirgen'in aşk itirafının hatırlatılması üzerine Serenay Sarıkaya, muhabirlere sadece, "Teşekkür ederim." demekle yetindi. Özel hayatıyla ilgili soruları cevapsız bırakan Sarıkaya, aracına binerek, hızlıca mekandan ayrıldı.

sero.jpg

SÜRPRİZ AŞKTAN İLK GÖRÜNTÜ

Ünlü oyuncu, Rumeli Hisarı'ndaki restorandan çıktıktan sonra gece yarısı ise adının aşk iddialarına karıştığı Umut Evirgen'in aracında objektiflere yansıdı.

Etiler'de bulunan evine giden ve çıkan "aşk" haberleriyle ilgili hiçbir zaman konuşmayan ünlü oyuncu ile Umut Evirgen'in aşkı böylelikle belgelenmiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN