Serenay Sarıkaya'nın annesi o oyuncunun babasıyla görüntülendi! Yasak aşk resmen belgelendi

Serenay Sarıkaya'nın annesi o oyuncunun babasıyla görüntülendi! Yasak aşk resmen belgelendi

Aile dizisinde rol alan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, o ünlü oyuncunun babasıyla sarmaş dolaş görüntülendi. Yasak aşk resmen belgelendi. O görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son olarak 7 Mart'ta Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan, senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, yapımcılığını ise Ay Yapım'ın üstlendiği 'Aile' adlı dizide 'Devin Akın' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, ünlü oyuncunun babasıyla sarmaş dolaş görüntülendi. Yasak aşk resmen belgelendi.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile sarmaş dolaş yürüyüş yaparken görüntülendi. Kenan Tosun'un Almanya'nın Nürnberg şehrinde yaşadığı ve evli olduğu öne sürülürken Sarıkaya ve Cansu Tosun'un komşu olduğu iddia edildi.

Söz konusu bu durum magazin gündemine bomba gibi düşerken kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Taraflardan ise henüz yalanlama gelmedi.

Serenay Sarıkaya'nın annesi, Cansu Tosun'un evli babasıyla görüntülendi

Serenay Sarıkaya'nın annesi, Cansu Tosun'un evli babasıyla görüntülendi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN