Babasıyla Serenay Sarıkaya'nın annesi yakalanmıştı! Cansu Tosun'un o soruya cevabı olay oldu!

Babasıyla Serenay Sarıkaya'nın annesi yakalanmıştı! Cansu Tosun'un o soruya cevabı olay oldu!

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Ve böylelikle yasak aşk ortaya çıkmıştı. Yasak aşk haberlerin ayyuka çıkmasının ardından Serpil Tosun'un eşi Kenan Tosun'dan boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Bir AVM'de objektiflere takılan Cansu Tosun, babası ve Serenay Sarıkaya hakkında ilk kez konuştu.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesinin ünlü oyuncu Cansu Tosun'un babası ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, önceki haftalarda Nişantaşı'nda Tosun'un babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Olay magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve taraflardan herhangi bir açıklama gelmemişti.

ropgh.jpg

Sürpriz aşkın ardından aldatılan eş Serpil Tosun, sessizliğini bozarak konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Öte yandan 2. Sayfa'nın iddialarına göre yazlık evlerinde komşu olan ve sık sık bir araya gelerek ailece görüşen Ümran Seyhan ile Kenan Tosun'un arkadaşlığının bir süre sonra aşka dönüştü.

2. Sayfa'ya konuşan Tosun, şu ifadeleri kullanmıştı: "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Allah’a havale ediyorum onları."

rop.jpg

"GÖRÜRSEM MERHABALAŞIRIM"

Oyuncu Cansu Tosun önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı. Basın mensuplarının “Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alır mısınız?” sorusuna Tosun "O konuyla bunun ne ilgisi var? Tabii ki aynı projede yer alırım. Görürsem merhabalaşırım. Hiç oralara girmeyelim. Anne ve babamı bırakalım" cevabını verdi.

Öte yandan Cansu Tosun, geçtiğimiz haftalarda instagram hesabından 'Ailem' notuyla paylaştığı fotoğrafta babasının olması dikkat çekmişti. Muhabirlerin Tosun'a bunu hatırlatmasının ardından ünlü oyuncu "Hiç hatırlamıyorum. Öyle mi? Tamam babamı da koyarım fotoğrafa" diyerek yanıt verdi.

rop-2.jpg

"AİLE İÇİNDE KALMASI GEREKEN ŞEYLER"

"Babanıza kırılmadınız mı?" sorusuna ise "O aile arasında konuşulmuş ve aile içinde kalması gereken şeyler. Onları da burada konuşmayalım. Ben kendi özel hayatımı dahi konuşmuyorum. Anne ve babamın özel hayatını konuşmak bana hiç yakışmaz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN