Serenay Sarıkaya'nın eteği sosyal medyada dalga konusu oldu! Bunu da giymezsin "Çocukken annemin eteklerinden yapardım"

Serenay Sarıkaya'nın eteği sosyal medyada dalga konusu oldu! Bunu da giymezsin "Çocukken annemin eteklerinden yapardım"

Aile dizisinin Derin'i Serenay Sarıkaya son dönemin en gözde oyuncularından. Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı ve tarzıyla da gündeme geliyor. Son olarak ELLE dergisi için kamera karşısına geçen Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu. Adeta sosyal medyanın ağzına sakız oldu.

Güze oyuncu Serenay Sarıkaya adından söz ettirmeye devam ediyor. Show TV ekranlarında yer alan başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisiyle izleyici karşısına çıkan Sarıkaya, yine gündem oldu.

sarikaya.jpg

Bir derginin çekimi için kamera karşısına geçen Serenay Sarıkaya'nın giydiği elbise olay oldu. Sosyal medyada giydiği etek elbise benzetilince olanlar oldu.

sernf.jpg

Takipçileri, Sarıkaya'yı yorum yağmuruna tuttu. Epey ses getiren kıyafete ilginç benzetmeler yapıldı. İşte onlardan birkaçı...

serngh.jpg

"Eteği neden elbise diye giydin be abla", "Küçükken annemin eteklerini giyip göğsüme kadar çekerdim.", "Eteği yanlış yere giymiş.", "Okul eteğini giyen kızlar (temsili)"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN