Serenay yine yıktı geçti! Mükemmel ses, mükemmel oyunculuk! Herkesin ağzı açık ekrana kitlendi

Serenay yine yıktı geçti! Mükemmel ses, mükemmel oyunculuk! Herkesin ağzı açık ekrana kitlendi

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran Aile dizisi yeni bölümü ile heyecanlı zirveye taşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizinin yeni fragmanı herkesi mest etti. Oyunculuk desen var, ses desen var, güzellik desen o da var. Serenay Sarıkaya yine herkesi büyüledi.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aile yine gündemdeki yerini aldı. Başrollerinde Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya ve Aslan karakterini hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ’un inanılmaz uyumu herkesi hayran bırakıyor. Sesi ile herkese hayran bırakan Serenay Sarıkaya Aile dizisinde de bir parça seslendirdi. Serenay'ın sesini duyan adeta mest oldu.

DEVİN’DE YOK YOK

Aile dizisi yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Devin ve aslan arasında yaşananlar herkesi meraklandırırken ekrana yansıyan görüntüler de heyecan zirveye taşıyor. Devin ve Aslan eğlenmek için bir mekana giderken şarkı söyleyen sanatçının Aslan’a yakın davranışları Devin’i çileden çıkarıyor. Sahnede şarkı söyleyen kişinin mikrofonu Aslan ve Devin’e uzatması ile ortalık bir anda kızışıyor.

serenay-sarikaya-sarki.jpg

Aslan Devin’in sesinin güzel olmadığını ifade ederken güzel oyuncu mikrofonu kaptığı gibi bir şarkı patlatıyor. Yaramızda Kalsın şarkısı ile herkesin içine işleyen Serenay Sarıkaya daha önce rol aldığı Medcezir dizisinde de söylediği parçalarla beğeni toplamıştı.


serenay-sarikaya-soyledi.jpg

Güzel oyuncunun performansını gören izleyiciler ise övgü dolu yorumları peş peşe sıraladı. Serenay Sarıkaya'nın mükemmel oyunculuğunun üzerine bir de sesi eklenince takipçileri "10 parmağında 10 marifet", "Devin Akın farkı", "Serenay Sarıkaya muhteşemsin", "Serenay bu dünyaya vip gelmişsin", "Türkiye'de rakibi yok" yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN