Sertap Erener seneler sonra Eurovision sahnesine çıkmaya hazırlanıyor! Ünlü şarkıcı sahneyi yıkıp geçecek

Sertap Erener seneler sonra Eurovision sahnesine çıkmaya hazırlanıyor! Ünlü şarkıcı sahneyi yıkıp geçecek

Türkiye'nin en başarılı sanatçılarından biri olan Sertap Erener, akşam ülkemize getirdiği Eurovision birincilerinden sonra tekrardan sahnelere çıkmaya hazırlanıyor. Söz konusu bu haber müzik camiasında heyecana yol açarken detaylar ise merak edildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Hem güçlü sesiyle hem şarkı sözleriyle milyonların gönlünde taht kuran 59 yaşındaki Sertap Erener, akşam geçtiğimiz günlerde yıllar önce yayınlanmış “Mecbursun” şarkısını tekrardan seslendirerek klip çekti. Ünlü şarkıcının klipteki değişen hali sevenlerini şaşkına çevirirken yepyeni bir gelişme daha ortaya çıktı. 2003 yılında Eurovision’da ülkemize birincilik getiren Sertab Erener, yıllar sonra yeniden Eurovision Müzik Yarışması sahnesinde yer almaya hazırlanıyor.

yeni-proje-14.jpg

YILLAR SONRA YENİDEN

Sertab Erener, 2003 senesinde 167 puanla Eurovision Müzik Yarışması'nda şampiyonluk kazanmıştı. Yarışmada Belçika 165, Rusya ise 164 puan almıştı. Edinilen bilgilere göre başarılı sanatçı yeniden söz konusu bu yarışmada yer almaya hazırlanıyor.

yeni-proje-15.jpg

AYNI ŞARKIYLA BİR KEZ DAHA

Halk TV’de yer alan habere göre, Eurovision Müzik Yarışması İsveç’in Malmö şehrinde gerçekleşecek. Eski Eurovision yıldızları yarı finallerde şarkılarını seslendirecek. Bu kapsamda 7 Mayıs’taki birinci yarı finalin konuğu İsveçli popçu Benjamin Ingrosso olacak. 9 Mayıs Perşembe akşamındaki ikinci yarı finale ise daha önce Eurovision’da birincilik kazanan kadın sanatçılar misafir olacak. Gecede Sertab Erener, Everyway That I Can şarkısını söyleyecek.

yeni-proje-16.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN