Sevgilisini dövüp çıplak fotoğraflarını ifşa etmişti... Kısmetse Olur Furkan'dan iğrenç cevap: Bu kadar gevşek olunmaz

Sevgilisini dövüp çıplak fotoğraflarını ifşa etmişti... Kısmetse Olur Furkan'dan iğrenç cevap: Bu kadar gevşek olunmaz

Yıllar sonra tekrardan ekranlara geri dönen Kısmetse Olur'da sular durulmak bilmiyor. YouTube üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacılarından Furkan Can Ağca hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. İddialara göre popüler yarışmacının eski sevgilisini döverek çıplak fotoğraflarını yayınladığı ve ifşa ettiği belirtildi. Çıkan iddialar sonrası Kısmetse Olur Furkan'dan ilk cevap geldi. Bu kadar gevşek olunmaz! Bakın ne demiş?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başın kilitlemeye devam ediyor. Yarışmaya sonradan dahil olan Furkan Can Ağca ile ilgili ortaya atılan iddialar herkesin ağzını açık bıraktı. Popüler yarışmacının eski sevgilisini önce dövdüğü ve daha sonra çıplak fotoğraflarını sosyal medyada ifşa ettiği öne sürüldü. Çıkan iddialar gündeme bomba gibi düşerken popüler yarışmacıdan ilk cevap geldi. Öyle şeyler dedi ki yer yerinden oynayacak. İşte detaylar...

SEVGİLİSİNİ ÖNCE DÖVÜP SONRA ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI...

Bir dönemin en popüler programlarından olan Kısmetse Olur yıllar sonra YouTube üzerinden 'Kısmetse Olur: Aşkın gücü' ismiyle yayınlanmaya başladı. Yarışmadaki estetikli kadın ve erkeklerin skandalları bitmek bilmiyor.

gfgfgf-41.jpg

Programa sonradan dahil olan Furkan Can Ağca hakkında ortaya atılan iddialar gündemde tartışılmaya devam ediyor. Ağca'nın eski sevgilisini darp ettiği ve çıplak fotoğraflarını sosyal medyada ifşa ettiği öne sürüldü.

ÖLDÜRESİYE DÖVMÜŞ!

Ağca'nın eski sevgilisi Gülden Kaygın'ın iddialarına göre, Furkan Ağca tarafından öldüresiye darp edildiği ileri sürdü. Bunun üzerine şikayetçi olan Kaygın'ın iddiaları bunla da bitmiyor. Furkan Can Ağca'dan otel görevlileri sayesinde kurtulan Gülden Kaygın, müstehcen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmaması için sevgilisinin kardeşine bir de para göndermiş. Ancak yine de fotoğraflar ifşalamış.

ghhggh-5.jpg

FURKAN AĞCA'DAN İLK CEVAP GELDİ

İddialar sonrasında Kısmetse Olur Furkan hemen bir açıklama yaptı. Furkan Ağca, iddiaları yaptığı açıklamayla kabul etmedi.

b5.jpg

KISMETSE OLUR FURKAN CAN AĞCA KİMDİR?

Yeni gelen adayın belli olmasının ardından gelin adaylarının arasında dedikodu ve çekişmeler çoğaldı. Yarışmanın yeni damat adayı Furkan Can Ağca 21 yaşındadır. Aslen Karslı olan Ağca İstanbul’da yaşamaktadır. Sosyal medya fenomeni olan damat adayı Furkan Can Ağca yarışmada aynı zamanda modellik yaptığını ve markalarla çalıştığını belirtmiştir. Yarışmaya katıldığı anda Aybüke ile samimiyet kurmaya çalışan Furkan damatlar evinde gerilim ile karşılandı. Sosyal medyada furkancanagca_ kullanıcı adıyla hesapları bulunan damat adayı Furkan’ın sosyal medyada adının geçtiği skandallar dönmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN