Sevilen dizi ekranlara veda ediyor

Sevilen dizi ekranlara veda ediyor

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan, yeni sezonun sevilen dizilerinden 'Kalp Yarası' final kararı aldı. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrollerini paylaştığı dizi, 32. bölümde ekranlara veda edecek.

Televizyon ekranlarında yaprak dökümü devam ediyor. Peş peşe gelen final haberlerine bir yenisi daha eklendi ve 'Elkızı' ile 'Annemizi Saklarken' dizilerinin ardından ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan "Kalp Yarası" dizisi için de final kararı alındı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprakcan Adıgüzel'in başrollerini paylaştığı 'Kalp Yarası' için final kararı verildi. Son olarak 28. bölümü izleyicilerle buluşan dizinin 32. bölümde ekranlara veda etmesine karar verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN