Seviyenizi ölçecek IQ testi! Domateslerin arasına gizlenmiş 3 çileği bulabilir misin? Testi çöz dünya rekorunun sahibi ol

Seviyenizi ölçecek IQ testi! Domateslerin arasına gizlenmiş 3 çileği bulabilir misin? Testi çöz dünya rekorunun sahibi ol

İnternette popüler hale gelen bulmaca testleri meraklılar tarafından yakından takip edilip çözülmeye çalışıyor. Sosyal medyada fenomen olan bu bulmacayı çözebilen henüz çıkmadı. Tüm zeka testlerine meydan okuyor. Resimde domateslerin arasına gizlenmiş üç çileği bulabilir misin? Renklerin aynı olması sizi yanıltmasın. İyice odaklanıp gizlenmiş 3 çileği bulmanız isteniyor. Peki çilekleri görebildin mi? Kendine güveniyorsan teste başla...

Son dönemlerin en popüler haberleri olan bulmacalar becerilerini test etmek isteyen kişiler tarafından merakla takip ediliyor. Uzmanların bile çözmekte zorlandığı bu testi çözebilen yok! Sizden resimde domateslerin arasında yer alan 3 çileği bulmanız isteniyor. İlk bakışta size kolay gelebilir ancak renklerin kırmızı olması işleri iyice zorlaştırıyor. Domateslerin arasında gizlenmiş çilekleri bulabilir misin? Zekanı test etmek istiyorsan hemen başla.

DOMATESLERİN ARASINA GİZLENMİŞ ÇİLEKLERİ BUL

Sınırlarınızı zorlayacak bu testi çözmek zeka istiyor. Sizden domateslerin içine saklanmış çilekleri bulmanız isteniyor. Renklerin aynı olması sizi baya bir zorlayacak. Zor evet ama yapabilirsiniz. Sadece şahin gözlüler onları 30 saniyeden daha kısa bir sürede görebiliyor. Hazırsanız çözmeye başlayabiliriz.

kmfdfdfd-18.jpg

SÜRENİZ BAŞLADI!

Testi çözebilmek için iyice odaklanmanız gerekli. Saniyeler içerisinde çözmeniz isteniyor evet zor ama yapabilirsiniz. Sürenizi iyice ayarların ve başlayın!

3 ÇİLEĞİ BULUN DÜNYA REKORUNUN SAHİBİ OLUN

Eğer 3 çileği de bulabildiyseniz keskin gözlere sahipsiniz demektir. Ancak sadece 2 tanesini gördüyseniz aramaya devam edin. Bu arada bu illüzyondaki çilekleri saniyeler içerisinde bulabilen herkes bir dünya rekoru kıracak.

b566.jpg

BULMACANIN CEVABI...

Evet çilekleri resimde aramaktan vazgeçenler... Evet sizin için cevabı detaylı bir şekilde veriyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN