Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinde! Sevenleri geri dönmesi için yalvarıyordu: Mesut Usta büyük bir sürpriz yaptı

Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinde! Sevenleri geri dönmesi için yalvarıyordu: Mesut Usta büyük bir sürpriz yaptı

Arka Sokaklar'ın Mesut komiseri Şevket Çoruh diziye geri mi döndü? Sevenleri geri dönmesini çok istiyordu! Mesut usta izleyicilere büyük sürpriz yaptı...

Kanal D'de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Arka Sokaklar dizisi, Şevket Çoruh'un Mesut karakteriyle gönüllerde taht kurmasına rağmen, ünlü oyuncunun diziden ayrılmıştı.

Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un diziye geri dönmeyi düşünmediği ancak set arkadaşlarını ihmal etmediği haberleri yapıldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

mesut-komiser-geri-mi-dondu-1.webp

Özgür Ozan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar dizisinin setine ziyarette bulunduğunu duyurdu. "Set ziyareti" başlığıyla paylaşılan gönderide Ozan, Çoruh'la geçirdiği keyifli anları bir reels videosu haline getirerek takipçileriyle paylaştı.

"GERİ DÖN USTA"

mesut-komiser-geri-mi-dondu.webp

Çeşitli yorumlar arasında, "Şevket Çoruh diziye geri dönsün", "Geri dön usta" gibi izleyicilerin özlem ve talepleri yer aldı. Mesut karakterinin hala özlenen bir figür olduğu ve izleyicilerin diziye geri dönmesini istediği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN