Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı

Arka Sokaklar'da Mesut Komiser rolüyle tanınan tiyatrocu Şevket Çoruh, 17 yıldır yer aldığı diziden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı. Çoruh, "Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için" dedi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i, tiyatrocu Şevket Çoruh, katıldığı bir Youtube programında diziye geri dönüp dönmeyeceğini açıkladı.

YouTube'de İnci Sözlük kanalının yayınına konuk olan Şevket Çoruh, "Mesut'u çok özledik ne olur geri dön ağabey. Sensiz olmuyor" yorumuna, esprili bir dil ile şu cevabı verdi:

'Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif birisi biliyorsunuz, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi. Vallahi ikna edemedim yani, keşke ikna olsa ama... Emekliye ayrılmak konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş."

"YAZLARI SİNEMA FİLMİ ÇEKEN, KIŞLARI DİZİDE OYNAYAN BİR İNSAN HALİNE GELMİŞTİM"

Kendisine yöneltilen "Arka Sokaklar'dan ayrılırken ne düşündün ağabey? Sence bu son sana yakıştı mı? Neden ayrıldın?" şeklindeki soruya da cevap veren Çoruh, "Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek. 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN