Şevket Çoruh bomba gibi dönüyor! Arka Sokaklar yanında hiç kalır, yeni dizisiyle ortalık yıkılacak

Şevket Çoruh bomba gibi dönüyor! Arka Sokaklar yanında hiç kalır, yeni dizisiyle ortalık yıkılacak

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinin Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh ekranlara bomba gibi dönüyor. 16 yıl boyunca rol aldığı Arka Sokaklar dizisine geri dönmesi beklenen Çoruh tercihini yeni bir diziden yana kullandı.

Türk televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan Şevket Çoruh, uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Mesut Komiser karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu, yeni projede izleyicilerle buluşacak.

Çoruh'un 16 yıl boyunca rol aldığı Arka Sokaklar'a dönmesi bekleniyordu ancak ünlü oyuncu tercihini yeni bir diziden yana kullandı. Başarılı oyuncu, FOX TV için çekilen Korkma Ben Yanındayım dizisinin kadrosuna dahil oldu.

58312-sevket-coruh-un-yeni-dizisi-belli-oldu-651e65fe14cb1.jpg

ŞEVKET ÇORUH BOMBA GİBİ DÖNÜYOR! ARKA SOKAKLAR YANINDA HİÇ KALIR, YENİ DİZİSİYLE ORTALIK YIKILACAK

Şevket Çoruh, uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakteriyle tanındı ve sevildi. Ancak her oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açma vakti gelir, işte Şevket Çoruh da bu düşünceyle "Korkma Ben Yanındayım" dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Oyuncunun bu yeni projede göstereceği performans merakla bekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, D Media, Med Yapım ve Most Yapım başta olmak üzere ülkemizin önde gelen şirketlerinden teklif alan Çoruh, sonunda kararını verdi ve Fatih Aksoy'un patronu olduğu Med Yapım'la anlaştı. Şevket Çoruh FOX için çekilecek olan ilk adı Küçük Anne olan "Korkma Ben Yanındayım" dizisiyle el sıkıştı. Başarılı aktör Fikret Reyhan'ın yöneteceği, Erkan Birgören'in yazdığı dizide Nihat rolüne hayat verecek ve İnci'nin (Gökçe Güneş Doğruöz) babası olarak seyirci karşısına çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN