Şevket Çoruh setlere geri dönüyor! Yeni partneri herkesi şaşırttı! O isimle beraber rol alacak!

Şevket Çoruh setlere geri dönüyor! Yeni partneri herkesi şaşırttı! O isimle beraber rol alacak!

Son olarak 'Tetikçinin Oğlu' adlı dizide rol alan ve beklediğini bulamayan Şevket Çoruh'un yeni projesi belli oldu. Setlere geri dönme kararı alan ünlü oyuncunun partneri herkesi şaşırttı.

Türk televizyon tarihine damga vuran 'Arka Sokaklar' adlı dizide "Mesut Güneri" karakterine hayat vererek efsaneleşen ve son olarak 'Tetikçinin Oğlu' adlı dizide rol alan Şevket Çoruh, ekranlara geri dönüyor. 'Korkma Ben Yanındayım' adlı dizide rol alacak ünlü oyuncunun partneri herkesi şaşırttı.

Son olarak 6 Haziran'da ekranlara gelen ve 7. bölümüyle yayından kaldırılan 'Tetikçinin Oğlu' adlı dizide rol alan Şevket Çoruh, setlere geri dönme kararı aldı.

'Mesut Komiser' karakteriyle efsaneleşen usta oyuncu, yakında yayın hayatına başlayacak olan "Korkma Ben Yanındayım" dizisiyle anlaştı. Ünlü oyuncuya dizide partnerlik yapacak olan isim ise herkesi şaşırttı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Şevket Çoruh, FOX TV'nin yeni dizisi "Korkma Ben Yanındayım" dizisiyle setlere geri dönme kararı aldı.

Ünlü oyuncuyla 1993-2004 yılları arasında evli kalan başarılı oyuncu Günay Karacaoğlu, bu dizide Şevket Çoruh'a partnerlik edecek.

11 yıl evli kalarak bir kız çocuğu sahibi olan Günay Karacaoğlu ile Şevket Çoruh, boşandıktan sonra arkadaş kalma kararı alarak Baba Sahne'de birlikte rol almıştı.

Eski eşler Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu aynı dizide rol alacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN