Şevval Sam’dan evlilik yorumu: Aynı ev ilişkiyi tüketebilir

Şevval Sam’dan evlilik yorumu: Aynı ev ilişkiyi tüketebilir

Şevval Sam, uzun süreli ilişkilerde aynı evi paylaşmanın zamanla ilişki dinamiğini yıpratabileceğini ve kişisel alanın korunması gerektiğini söyledi. Evlilikten ziyade “yol arkadaşlığı” fikrini benimsediğini belirterek ilişkilerde bağımsızlığın önemine dikkat çekti.

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, katıldığı bir programda ilişki, evlilik ve bireysel alan konusundaki görüşlerini paylaştı. Sam, uzun süreli ilişkilerde kişisel alanın korunmasının önemli olduğunu vurguladı.

Fatih Altaylı’nın programına konuk olan Sam, çiftlerin sürekli aynı ortamı paylaşmasının ilişki dinamiğini olumsuz etkileyebileceğini söyledi.

Sam, “Her gün görüşelim, birlikte vakit geçirelim ama herkesin kendi alanı olsun. Aynı evde yaşamak ilişkiyi tüketebiliyor. İnsanların kendi dünyasına çekilmeye ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

“BİREYSEL ALAN İLİŞKİYİ CANLI TUTAR”

Şevval Sam, ilişkilerde mesafenin ve bireysel alanın önemine dikkat çekerek, bu durumun taraflar arasında özlem duygusunu artırabileceğini belirtti.

Aynı evde yaşamanın rutine dönüşebileceğini söyleyen Sam, “İnsan bazen hazırlanmayı, özenmeyi ve birbirini özlemeyi istiyor” dedi.

“EVLİLİK ŞART DEĞİL, YOL ARKADAŞLIĞI ÖNEMLİ”

Ünlü sanatçı, Oscar ödüllü oyuncu Charlize Theron ile evlilik konusundaki benzer görüşlerine de değindi. Sam, Theron’un da benzer şekilde evliliğe mesafeli durduğunu hatırlatarak, “Ortak noktamız evlilik konusunda benzer düşünmek” ifadelerini kullandı.

Kendi hayatına dair de konuşan Sam, bağımsızlık vurgusu yaparak ilişkilerde ekonomik ya da statü temelli bir bağımlılık hissetmediğini söyledi.

Reklamcı Cem Topçuoğlu ile ilişkisi hakkında da konuşan Sam, “Evlilik olmasına gerek yok, ben yol arkadaşlığını seviyorum” diyerek ilişkilerinde karşılıklı anlayış ve uyumun yeterli olduğunu belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN