Seyircilerin ağzı iki metre kaldı! O itiraf karşısında Esra Ezmeci kıpkırmızı oldu: Bu konuşma kanalı bile kapattırabilir

Seyircilerin ağzı iki metre kaldı! O itiraf karşısında Esra Ezmeci kıpkırmızı oldu: Bu konuşma kanalı bile kapattırabilir

Sosyal medya hesabından kendisine sorulan mesajları paylaşmasıyla gündem olan klinik psikolog Esra Ezmeci, şimdi de Beyaz TV’de sunduğu programında yaşananlarla gündemdi. Programa katılan bir kadın öyle bir itirafta bulundu ki seyircilerin ağzı iki metre kaldı! O itiraf karşısında Esra Ezmeci de kıpkırmızı kalırken, yaşananlar güne damga vurdu.

Esra Ezmeci’nin Beyaz TV’de sunduğu Yeni Baştan programına katılan bir kadın, anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirdi. 10 yıldır evli olduğunu belirten Gönül Hanım, 5 yıl önce başlayan başka bir ilişkisini anlatınca ortalık bir anda karıştı…

EŞİNİN ABİSİYLE…

Eşi askere gidince eşinin abisi ile birliktelik yaşadığını söyleyen Gönül Hanım’a bunun nasıl olduğunu soran Esra Ezmeci, şu cevabı aldı:

O an ben bir boşluktaydım Eşimin abisi de eşiyle sorunları vardı o anda ben eşim askerdeyken de yani ilgilendi bayağı bir benimle ben de bu ilgisinden dolayı çok etkilendim.

Bunu söylemek çok zor geliyor bana Esra Hanım biliyorum herkes beni belki de bunu söyledikten sonra çok yargılayacaklar eleştirecekler ama dayanamadım artık..."

Konuğunu soru sorarak rahatlatmaya çalışan Ezmeci ise anlatması için teşvik etti.

Gönül Hanım "Bayağı bir ilgileniyordu ben de bundan etkilendim, ben ilk çocuğumun da Orhan'dan olabileceğini düşünüyorum" diyerek şoke etti. Psikolog Ezmeci "Aaa" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

esra-ezmeci-2.jpg

“EVLENMEDEN ÖNCE HEM EŞİMLE HEM DE KAYINBİRADERİMLE…”

Gönül Hanım devamında yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Eee o dönem eşimle bir ilişkim olmuştu ama Orhan'la da olmuştu. Askerden önce başlamıştı, eltimle altlı üstlü oturuyoruz. Eşimle aram iyi değilken Orhan'dan ilgi gördüm. Hem eşimle hem de Orhan ile bir ilişkim oldu evlenmeden önce..."

esra-ezmeci-1.jpg

Esra Ezmeci ise "Hiç vicdani yük hissetmiyor mu kendini hain gibi hissetmiyor mu?" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Gönül Hanım "Yengemle de aram çok iyi eltim yani eltimi de seviyorum, kendimi çok kötü hissediyorum" dedi.

esra-ezmeci-3.jpg

“VİCDANIM RAHAT DEĞİL”

Böyle bir kadın olmadığını ve bu yaşananlardan dolayı vicdanının rahat olmadığını söyleyen Gönül Hanım, ikisini birden bırakma kararı aldığını söyleyince Esra Ezmeci, ana göre doğru karar vermişsiniz ikisini de hayatınızdan atmak" diyerek teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN