Şeyma Subaşı dillere düştü! Meedo ile düğün fotoğrafı o dizi çiftine benzetildi!

Şeyma Subaşı dillere düştü! Meedo ile düğün fotoğrafı o dizi çiftine benzetildi!

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi ile gerçekleştirdiği düğünün fotoğrafları sosyal medyada alay konusu oldu. Çiftin gelinlikli ve damatlıklı bir pozu, Çağla Şıkel ile Alişan'ın düğün fotoğrafına benzetildi ve "Sultan ile Ferhat'ı gördüm sanki" gibi yorumlar yapıldı. İşte detaylar...

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, uzun süredir birlikte olduğu Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girdi. Ancak çiftin düğün fotoğrafları sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu. Özellikle gelinlikli ve damatlıklı bir pozu, eski mankenlerden Çağla Şıkel ile Alişan'ın Cennet Mahallesi'ndeki düğün pozuyla benzetildi. Bazı takipçileri ise bu benzerliği farklı yorumlarla eleştirdi. Şeyma Subaşı, düğün paylaşımlarına devam ederken sosyal medya kullanıcıları da bu konuyu konuşmaktan geri durmadı.

ŞEYMA SUBAŞI VE EŞİ İLE FOTOĞRAFI BENZETİLDİ

şeyma subaşı

Ünlü sosyal medya fenomeni ve iş kadını Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 3 yıllık birlikteliklerini İstanbul'da gerçekleşen muhteşem bir düğünle taçlandırdı. Düğün töreni, yakın dostları ve aile üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Subaşı, düğünün ardından sevgilisi Alsaloussi ile evlenerek mutlu bir hayatın kapılarını araladı. Sosyal medyada çiftin düğün fotoğrafları paylaşıldı ve takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi ile evliliklerini kutlamak için düğün fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Ancak paylaştığı son fotoğraf, bazı takipçilerinin dikkatini çekti ve fotoğrafta yer alan Subaşı ve eşi Meedo, ünlü çift Çağla Şıkel ve Alişan'a benzettildi. Özellikle ikilinin Cennet Mahallesi'ndeki düğünlerinde çektirdikleri poz ile Subaşı ve Meedo'nun pozu arasında benzerlikler olduğu yorumları yapıldı. Bazı takipçileri ise benzerliklerden yola çıkarak esprili yorumlar yaparak ikiliyi ti'ye aldılar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN