Şeyma Subaşı düğününe günler kala ablası Kübra Açıl'ı hedef aldı! "Hayatımda olmayacak"

Şeyma Subaşı düğününe günler kala ablası Kübra Açıl'ı hedef aldı! "Hayatımda olmayacak"

5 Mayıs'ta Marakeş'te Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girecek Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl'ı hedef aldı!. Subaşı, ablasına sert sözlerle yüklendi.

Bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan ve Haziran 2021'de Mısırlı sevgilisinden evlenme teklifi alan Şeyma Subaşı, 5 Mayıs'ta Marakeş'te Mısırlı milyarder sevgilisi ile nikah masasına oturarak ikinci kez dünyaevine girecek.

Şeyma Subaşı, düğününe yalnızca 10 kişiyi davet ederek sosyal medyada dikkatleri üzerine çekerken ablası Kübra Açıl'ı sert sözlerle hedef aldı. Subaşı'nın açıklamaları herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Şeyma Subaşı'nın 5 Mayıs'taki düğüne yalnızca 10 kişiyi davet etmesi "Ablası Kübra Açıl yok mu?" sorularını da beraberinde getirdi.

"HAYATIMDA OLMAYACAK"

Şeyma Subaşı'nın ablasıyla sorunlar yaşaması gündeme gelince açıklama da gecikmedi. Ablası Kübra Açıl'ı düğüne çağırmayacağını açıklayan Şeyma Subaşı, "Kendi halinde kendi çevresinde çok özel insanlar bunlar yalnızca çevremde olacak ablam dahil hayatımda olmayacak ruhunun özel olmadığını düşündüğüm insanlar bu kadar" diyerek herkesi şoke etti.

Kübra Açıl'ın son yıllarda eski eniştesi Acun Ilıcalı ve onun sevgilisiyle yakın arkadaş olması dikkat çekiyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN