Şeyma Subaşı milyarder seviyor! Milyarder iş insanıyla düğününü bakın nasıl duyurdu

Şeyma Subaşı milyarder seviyor! Milyarder iş insanıyla düğününü bakın nasıl duyurdu

Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinden 2013 yılında kızı Melisa'yı dünyaya getiren ve Acun Ilıcalı ile 2017 yılında nikah masasına oturarak 2018 yılında Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, ikinci kez nikah masasına oturacağını açıkladı. Subaşı'nın paylaşımı herkesi şaşırttı. İşte Şeyma Subaşı'nın magazin dünyasına bomba gibi düşen paylaşımı.

Medya patronu Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişkiden 2013 yılında Melisa'yı dünyaya getirdikten sonra 2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünyaevine giren ve yalnızca bir yıl sonra Acun Ilıcalı'dan boşanan Subaşı, Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

2020 yazında İtalyan isimle yollarını ayıran Şeyma Subaşı, 021 yılında Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Şeyma Subaşı son dönemde yaşadığı birliktelikler nedeniyle 'zengin eş avcısı' şeklinde eleştiriler alırken İkili bir dönem ilişkiye ara verse de sürpriz bir evlilik kararı aldı.

DÜĞÜN İÇİN GÜN SAYIYOR

2018 yılında Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi iş insanı Mohammed Al Saloussi ile dünyaevine girmek için adeta gün sayıyor. Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi ile nikah masasına oturacağını düğün davetiyesini sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Subaşı'nın paylaşımı herkesi şaşırttı. İşte Şeyma Subaşı ve Meedo'nun düğün davetiyesi...

Şeyma Subaşı'nın incecik beli gündem oldu! - SON TV

İKİNCİ KZE NİKAH MASASINA OTURACAK

Medya patronu Acun Ilıcalı ile evliliğini bitirdikten sonra önce İtalyan DJ Guido Senia ile ilişki yaşayan İtalyan isimle ayrılık yaşadıktan sonra da Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile ilişki yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, ikinci kez nikah masasına oturacağını açıkladı.

Şeyma Subaşı evleniyor! Çalkantılı aşkta sürpriz gelişme! - Magazin HaberleriSon Dakika Haberler

Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile bir küs bir barışık aşk yaşayan Şeyma Subaşı evlilik kararı aldı. Subaşı düğün davetiyesini sosyal medyada takipçileri ile paylaşıp çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. İşte Şeyma Subaşı ve Meedo'nun düğün davetiyesi...

DÜĞÜN DAVETİYESİ ÜZERİNE YAZDIĞI YAZI DİKKAT ÇEKTİ

Düğün davetiyesini paylaşan Şeyma Subaşı'nın İngilizce yazdığı not da dikkat çekti. "Mutluluğunu sosyal medyada paylaşma Şeyma" diye kendini uyaran sosyal medya fenomeni "Mutluluk bir seçimdir ve ben mutluyum. Bazen onları paylaşırım. Her neyse çok heyecanlıyım" diyerek müstakbel eşini de paylaştığı gönderiye ekledi.

Şeyma Subaşı düğün davetiyesini paylaştı! Üzerindeki yazı son derece manidar - Resim : 1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN