Şeyma Subaşı'nın düğününde kızı Melisa'nın giydiği kıyafet olay oldu! Sosyal medyada alay konusu oldu!

Şeyma Subaşı'nın düğününde kızı Melisa'nın giydiği kıyafet olay oldu! Sosyal medyada alay konusu oldu!

Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlendi. Çiftin düğününe sadece az sayıda davetli katıldı. Ibiza'da evlilik teklifi alan Subaşı, Fas'ta dünyaevine girdi. Kızı Melisa'nın kıyafeti ise nikahın konuşulan detaylarından biri oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Sık sık sosyal medyada paylaşımlarıyla gündem olan Şeyma Subaşı, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girdi. Nikahları Marakeş'te gerçekleşen çiftin mutlu günlerinde, sadece az sayıda davetli yer aldı.

MELİSA'NIN KOMBİNİ ELEŞTİRİLDİ

şeyma subaşı

Sosyal medyada sık sık takip edilen isimlerden Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Fas'ta dünyaevine girdi. Nikahta gelinlik yerine beyaz bir elbise tercih eden Subaşı, tek omuzlu fır fır detaylı elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Ancak, bazı sosyal medya kullanıcıları elbiseyi sade ve şık bulurken bazıları ise beğenmediklerini dile getirdi.

Nikah sadece yakın çevrenin katılımıyla gerçekleşirken, Subaşı'nın kızı Melisa da annesinin yanından ayrılmadı. Aile fotoğrafı sosyal medyaya düştükten sonra ise Melisa Ilıcalı'nın beyaz pantolon, beyaz gömlek, siyah kemer ve beyaz ayakkabı kombini eleştirilere neden oldu. Bazı takipçileri, kızın kombininin son derece gündelik olduğunu ve hiç beğenmediklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN