Sibel Can'dan gelinine olay hamle! İmzalar atılınca bakın ne yapmış? "Fena kaynana"

Sibel Can'dan gelinine olay hamle! İmzalar atılınca bakın ne yapmış? "Fena kaynana"

Ünlü şarkıcı Sibel Can, geçen günlerde oğlu Engincan Ural'ı evlendirmişti. Gelini Merve Kaya'ya klibinde taktığı küpleri hediye eden Can sosyal medyanın gündeminden düşmezken, ünlü şarkıcının bir hamlesi daha ortaya çıktı. Bakın imzalar atılınca ne yapmış?

Geçtiğimiz gün Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, Merve Kaya ile hayatını birleştirmişti. Yeni kaynana Sibel Can'ın bir hareketi ise sosyal medyanın gündemine düştü. Bakın yeni gelinine son anda ne yaptı?

3527794-669d827fd32e4dc146cc41cb3f4f352b-640x640.jpg

İMZALAR ATILDI, TAKİBE ALDI

Sibel Can'ın imza atılana kadar gelini Merve Kaya'yı Instagram'dan takip etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

0x0-sibel-canin-oglu-engincan-ural-dun-masalsi-bir-dugunle-evlenmisti-yeni-paylasim-yapan-sibel-candan-aile-pozu-1665414482691.jpg

İmzaların atılmasının ardından Sibel Can, Merve Kaya'yı aileden kabul etti ve takibe aldı.

0x0-1664079361107.jpg

SİBEL CAN'IN O HAREKETİNE YORUM YAĞDI

Sibel Can'ın bu hareketi sosyal medyada viral oldu. "Son ana kadar belki ayrılırlar diye bekledi sanırım", "Ünlüde olsa erkek annesi yine kaynanalığını konuşturur" yorumları yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN