Şifa ararken havlamaya başladı! İşte Müge Anlı'da akıl almaz olay

Şifa ararken havlamaya başladı! İşte Müge Anlı'da akıl almaz olay

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz bir dolandırıcılık hikayesi yaşandı. Saliç Özcan isimli yaşlı kadın şifa bulmak için gittiği kişi tarafından dolandırıldığını iddia ederek Müge Anlı'dan yardım istedi. Anlı'nın dolandırılma hikayesi karşısına ağzı açıkta kaldı.

İstanbul Eyüp'ta yaşanan 65 yaşındaki Saliç Özcan isimli kadın 100 bin lira dolandırıldığı iddiası ile Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Geçirdiği rahatsızlık yüzünden hocaya gittiğini ve sonrasında havlamaya başladığını söyleyen Saliç Özcan, başından geçenler herkesi hayrete düşürdü. Şifa bulmak için sözde bir hocaya giden kadının başına gelmeyen kalmadı. İşte detaylar.

kopek.jpg

"İÇİNE ÇİN KAÇMIŞ" DEDİ KÖPEK GİBİ HAVLATTI

Saliç Özcan, ruhsal rahatsızlığı için gittiği sözde hoca tarafından 'İçine cinler girmiş' diyerek 100 binlerce TL dolandırdı. Dolandırılan Saliç hanım, hukuk mücadelesi başlatırken, bir yandan da Müge Anlı'ya katılarak başkalarının da dolandırılmaması için yardım istedi. Yaşlı kadın stüdyoda nasıl havlatıldığını da gösterdi.

"YILLARCA KÖPEK GİBİ HAVLADIM"

Saliç hanım kendisini dolandıran hocadan kaçıp bu defa da başka bir hocadan medet ummuş. Herkesi hayrete düşüren dolandırılma hikayesinin ayrıntıları ortaya çıktıkça 'Bu kadar olmaz' dedirtti. Anlı ise bu tür dolandırılma hikayelerine Palu ailesini örnek vererek uyardı. Saliç hanım ise yaşadığı tuhaf olayı şöyle anlattı:

"Akılımızı ve paralarımızı aldı. Ben ve çocuklarım hayattan kendimizi koparttık. Resmen canlı cenazeydik. Sağlık ve akıl yoktu. Bizi mezara sokup sokup çıkardı. En son başka bir adam beni kurtardı. Sözde hoca bana evimi sattırıp büyük bir operasyon yaptı. Muska ve macun yaptı. Çocuklarımla beraber kullandık. Yıllarca köpek gibi havladım"

salicozcan.jpg

"HOCA TEKRARDA ÜSTÜME ÇİNLERİ BAĞLADI"

"Lütfen aklın ve bilimin ışığından giden" Müge Anlı, bu yollara başvuranları uyardı. Sözde hoca tarafından hem sağlığından hem parasından olan yaşlı kadının anlattıklarına göre, sağlık sorunlarının iyice artmasından sonra hoca tekrar gittiğini hocanın ise "Sana iki tane cini geri bağladım" cevabı aldığını söyledi. Saliç hanım bunun üzerin, "Benim ne suçum var niye geri bağladın" diyerek sözde hocaya tepki veriyor.

koksal.jpg

DOLANDIRILDIĞINI YILLAR SONRA FARK ETTİ

Bu olaylardan sonra iyice sözde hocanın himayesi altına girdiğini söyleyen kadın, emekli maaşının yarısından çoğuna hocanın el koyduğunu söyledi Yıllarca macun ve muska bahanesiyle kendisinden sözde hocanın para alındığını belirten Saliç Özcan, parmağındaki yüzüğe kadar verdiğini söyledi. Bu olaylardan sonra akıllanmayan yaşlı kadın tekrardan başka bir sözde hocanın kapısını çaldı. Orada dolandırıldığını yeni fark eden kadın hukuk mücadelesi başlattığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN