Hadise'nin eşi iflas bayrağını çekince kan kustu! Dinçerler'in 'Çukurdayız' isyanı Hadise'yi yakacak

Hadise'nin eşi iflas bayrağını çekince kan kustu! Dinçerler'in 'Çukurdayız' isyanı Hadise'yi yakacak

Geçtiğimiz dönemlerde ani bir kararla gizli saklı Çırağan Saray'ın evlenen popçu Hadise ve İş İnsanı Mehmet Dinçerler eşi evliliklerini gözlerden uzak yaşarken, Hadise'nin eşinden bomba açıklama geldi. Öfkelenen Dinçerler açtı ağzını yumdu gözünü. İşte o paylaşım.

İş İnsanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan popçu Hadise, evliliklerini aile arasında sade bir düğünle yaptı. Kameralardan uzak yapılan düğün Çırağan Saray'ında gerçekleşti. Hadise'nin hamile olduğu için hemen nikah masasına oturulduğu söylenirken. çiftten henüz bir açıklama gelmedi. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift hakkında pek ayrıntı gelmezken, Hadise'nin eşi sessizliğini bozdu zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İşte Dinçerler'i çileden çıkaran olay.

hadise.jpg

HADİSE'NİN EŞİNDEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

İş İnsanı Mehmet Dinçer sosyal medya hesabından Türkiye Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararlarına ilişkin paylaşımlarda bulundu. Aile şirketlerine konkordato kararı verilen Dinçerler, kötü ekonomi üzerine çileden çıktı. Hükümetin ekonomi politikalarını eleştiren Dinçerler, açtı ağzını yumdu gözünü. Herkesi şoke eden paylaşımın altına ise binlerce yorum geldi.

1438193.jpg

"FAİZ ÇUKURA DÜŞTÜK"

Türkiye'de baş gösteren yüksek enflasyon asgari ücretli vatandaş kadar iş insanlarını da etkilemeye başladı. Bunlardan biri de Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler oldu. Dünya markası Gloria Jean's Coffees'in Ceo'su olan Dinçerler, Merkez Bankası'nın aldığı faiz indirme kararlarını sosyal medya hesabından eleştirdi. "Faiz çukuruna düştük" diyen Mehmet Dinçerler, "Dolar ve enflasyon stabili sağlamak için milyarlarca dolar harcandı, faize hiç bulaşmamış kim varsa Kur Korumalı Mevduat ile faiz çukuruna düştü. Yatırımcılar için tek güvenli liman 'Borsa' kaldı. Onu da 'Süper Bono' söylentileriyle yordular, eğer gerçekleşirse Borsa İstanbul çok zarar görecek." paylaşımı yaptı. Paylaşımlarına devam eden Dinçerler tweetlerine şöyle devam etti:

"Son 5 ayda çok şey değişti. FED defalarca faiz arttırdı. Savaş çıktı, enflasyon çıldırdı. Gıda krizi kapıda şimdi. EU bank faiz arttıracak. Tek değişmeyen şey bizim Merkez Bankası'nın tutumu oldu. Halbuki bu kurum değişen dünyaya göre yeni politikalar üretmesi için var"

hadise1.jpg

"DEVLET YENİ ENTRÜMANLAR AÇIKLASIN"

"Merkez Bankası kapatılsın" diyen Dinçerler, devlet yeni enstrümanlar açıklamasını söyledi. Öfkesine hakim olamayan Dinçerler, "Bu ay gerçekleşecek para politikası kurulu toplantısında da Merkez Bankası duruşunu değiştirmeyip hiç bir önlem almazsa bence Merkez Bankası kurumu kapatılsın. Çünkü hiç kimseye bir faydası yok. Bari boşuna maaş ödemesinler o kadar çalışana! Devlet arada çıksın yeni enstrümanlar açıklasın, böyle gittiği yere kadar gidelim." diye tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN