Sıkı tutunun sürprizler geliyor! Koç, boğa, yengeç, başak. akrep, kova ve balıklar... İşte 13 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Sıkı tutunun sürprizler geliyor! Koç, boğa, yengeç, başak. akrep, kova ve balıklar... İşte 13 Mayıs 2024 günlük burç yorumu

Bugün kişisel bir ilişkide daha iyiye doğru bir dönüşüm mümkün. Şu anda her şey çok berbat göründüğü için bunu söylemek size saçma gelebilir. Bırakın olumlu yönde bir dönüşümü, işlerin nasıl daha iyiye gidebileceğini hayal bile edemiyorsunuzdur. Sıkı tutunun! Sürprizler geliyor, belki de açıklamalar ve beklenmedik bir sevgi seli şeklinde.

13 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Ekibinizde yapması gerekeni yapmayan birine karşı saldırganlaşmanın eşiğinde olabilirsiniz. Otoriter olmak size doğal geliyor. Göze çarpan bir güçsünüz, ancak bazen sert konuşmanız ve duruşunuzla insanların gözünü korkutuyorsunuz. Bu kez daha yumuşak, daha mantıklı bir yaklaşım denerseniz sizin için daha iyi olabilir. Sizi memnun etmeyen şeyi açıklayın ve daha sonra daha iyi olması için ne yapılması gerektiğini tartışın. Bu yöntem şu anda sizin için harikalar yaratabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kişisel bir ilişkide daha iyiye doğru bir dönüşüm mümkün. Şu anda her şey çok berbat göründüğü için bunu söylemek size saçma gelebilir. Bırakın olumlu yönde bir dönüşümü, işlerin nasıl daha iyiye gidebileceğini hayal bile edemiyorsunuzdur. Sıkı tutunun! Sürprizler geliyor, belki de açıklamalar ve beklenmedik bir sevgi seli şeklinde. Bugün ya da çok yakında her şeyin düzeldiğini göreceksiniz. Duyguların değişmesi bazen zaman alır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Hak ettiğiniz bir şey olsa bile, birinden talep ettiğiniz bir şeyi istemekten korkabilirsiniz. Bu iş yerinde olabilir, ancak kişisel veya sosyal yaşamınızla ilgili bir şey olması daha olasıdır. Bir rol ya da kazandığınız bir şeyden pay istiyorsunuz. O halde neden bunu istemekte kendinizi bu kadar mahcup hissediyorsunuz? Bu durumda öne çıkıp kendinizi temsil etmezseniz muhtemelen istediğinizi elde edemezsiniz. Yapılacak tek doğru şeyin bu olduğunu kendinize hatırlatın ve ardından cazibenizi konuşturun. Aklınızdan geçenleri "oranın sahibiymişsiniz" gibi konuşabileceğiniz bir toplantıya girin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yakın zamanda size ulaşan bir iletiden dolayı üzgün olabilirsiniz - bu bir telefon görüşmesi, bir posta veya belki de bir mesaj olabilir. Kişisel yaşamınızda bir şeyler doğru gitmiyor - ya da size göre, daha spesifik olarak, çok yanlış gidiyor. Hassas ve bazen de ürkek birisiniz ve şu anda dünyanız alt üst olmuş gibi hissediyorsunuz. Ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Şimdilik hiçbir şey yapmayın. Olayların gelişimini izleyin. Sakin olun. Olumlu olun ve en iyisini düşünün. Bu kesinlikle dünyanın sonu ya da herhangi bir şeyin sonu değil. Sakin ve uyumlu bir şekilde tepki verirseniz, her şey çok iyi gidecektir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bir iş anlaşması ya da benzersiz bir kişisel fırsat için harekete geçeceğiniz o doğru anı beklemek istiyorsunuz. O sihirli anın ne zaman geleceğini nasıl bilebilirsiniz? Yanlış yapma düşüncesi şu anda sizi strese sokuyor olabilir. Her şeyi doğru yapmazsanız, her şeyin ters gidebileceğinden korkuyorsunuz. Ama öyle değil. Bazen tek "mükemmel" an sizin yarattığınız andır. Şu anda durum muhtemelen böyle. Cesaretinizi toplayın, mümkün olan en iyi yöntemi belirleyin ve harekete geçin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Doğruyu söylemek size kolay ve doğal geliyor. Bunun nedeni dürüstlüğün en iyi politika olduğuna ve bunun aksinin sorun yaratabileceğine inanmanızdır. Bazen, bazı durumlarda veya belirli koşullar altında, tüm gerçeği söylemek de sorun yaratabilir. Elbette yalan söylememelisiniz, ancak bir anlaşma için çalışırken her şeyi birine açıklamak zorunda olduğunuzu da hissetmemelisiniz. Yalnızca gerekli olanları açıklamanız gerekir. Bundan fazlası konuyu bulanıklaştırabilir ve bir çatışmaya yol açabilir. Kalanını doğru zaman geldiğinde açıklamak üzere saklayın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün bir ara kendinizi hararetli bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz. Bu ortama nasıl girdiğinizi ya da olayın nasıl patlak verdiğini bilmiyor olabilirsiniz ama muhtemelen bu konuda bir şeyler yapma dürtüsü hissedeceksiniz. Sakinleştirici bir yönünüz var ve mizah anlayışınız en karanlık ruh halini bile aydınlatabilir. Duruma kendi düşüncelerinizi katmaktan korkmayın; düşünceleriniz kesinlikle pratik, mantıklı ve barış ve uyuma çok elverişli olacaktır. Günü daha iyi hale getirmek sizin elinizde.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Hayallerin gerçekten gerçekleştiğine inansanız da, bazen sadece başkaları için gerçekleşiyormuş gibi hissediyorsunuz. Şu anda, kendiniz için biraz üzülüyor olabilirsiniz. Peşinden koştuğunuz bir şeye ulaşmak imkansız gibi görünüyor ve tekrarlanan çabalarınız boşa gidiyor, bu da kendinizi biraz aptal hissetmenize veya dünyanın size karşı olduğunu düşünmenize neden olabilir. Bazen yolun bir kısmı, o anda göremeseniz bile, bir ders öğrenmenize yöneliktir. Denemeye devam edin; en önemlisi, inanmaya devam edin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Geleceğinizin resmini tam anlamıyla çizen bir ressam olabilir misiniz? Dünya sizin tuvaliniz, düşünceleriniz fırçanız ve kelimeleriniz de boyanız mı? Bir bakıma, evet. Hayatınızdaki her şeyi kesinlikle kontrol edemezsiniz, ancak sandığınızdan çok daha fazla kontrole sahipsiniz, özellikle de şu anda. Şu anda, belki de ters gidiyor gibi görünen önemli bir şey yüzünden kendinizi güçsüz hissediyor olabilirsiniz. Belki de yanlış gitmesinin nedeni sizin onu bu şekilde "boyamış" olmanızdır. Düşüncelerinizi, kelimelerinizi ve zihninizdeki imgeleri değiştirmeyi deneyin ve neler olacağını görün!

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün bir fırsatı fazla "mükemmel" göründüğü için geri çevirmeyin. Güçlü bir iş ahlakına sahip kararlı bir bireysiniz ve sahip olmaya değer her şeyin uğruna çalışmaya değer olduğuna inanıyorsunuz. Bu nedenle, bir şey size durup dururken, hiçbir koşul olmadan geldiğinde - ya da gerçek olamayacak kadar iyi göründüğünde - şüpheci olma eğilimindesiniz. Arada sırada, görünürde bir neden olmadan harika şeyler olur. Bugün buna açık olun.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bazen harika bir fikriniz olduğunda, bu fikir görünüşte hiçbir çaba sarf etmeden ortaya çıkabilir. Diğer zamanlarda, kalbinizi ve ruhunuzu bir işe verebilirsiniz ama ondan hiçbir şey çıkmaz. Son deneyiminiz bu şekilde gerçekleşmiş olabilir ve bu gerçekten cesaret kırıcı olabilir. Ancak, bir şey için çabalayarak geçirdiğiniz zaman boşa gitmemiştir. Bu sadece, size henüz gerçekleşmemiş daha iyi bir şey için hazır ve müsait tutmaya yönelik bir alan ve zaman yaratmış olabilir. Zamanınızı boşa harcamadınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sizin için bir kapı açılıyor. Bunu görebiliyor olmanıza rağmen henüz adım atmadınız ve erteliyorsunuz. O kapının ne kadar süre açık kalacağını bilmiyorsunuz ama çok beklerseniz kapı sonsuza dek kapanabilir. Tereddütünüz nedir? Bu uzun zamandır istediğiniz bir şey olduğu için, hayal ettiğiniz gibi olmayacağından korkuyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, sizi bekleyen harika bir sürpriz var, ancak o kapıdan içeri girmeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN