Şimdi sorumluluk alma zamanınız geldi! Koç, boğa, terazi, akrep, yay ve oğlaklar... İşte 28 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Şimdi sorumluluk alma zamanınız geldi! Koç, boğa, terazi, akrep, yay ve oğlaklar... İşte 28 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Biriyle konuşmanız gerekiyor ve bu konuşma iş ve eğlence arasındaki çizgiyi aşan bir konuda olabilir. Örneğin, bu kişi finansal veya iş düzeyinde ilişkide bulunduğunuz bir arkadaşınız veya aile üyeniz olabilir. Bu sıradan bir konuşma olarak ele alınmamalıdır çünkü ciddi olduğunuzu göstermeniz gerekir.

28 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hayata bakış açınızın, yaşayacağınız hayat üzerinde muazzam bir etkisi vardır. Olayları görmenin her zaman birden fazla yolu vardır. Örneğin, birisi size karşı sert davranıyorsa, yanlış bir şey yaptığınızı varsayabilirsiniz. Ya da o kişinin kötü bir gün geçirdiğini veya sizi henüz tanımadığını varsayabilirsiniz. Yakın zamanda yaşadığınız olumsuz bir olay en kötüsünü düşünmenize neden oluyorsa, bunu görmenin başka bir yolunu bulmaya çalışın. Bunu yaparsanız, işleri tersine çevirebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Biriyle konuşmanız gerekiyor ve bu konuşma iş ve eğlence arasındaki çizgiyi aşan bir konuda olabilir. Örneğin, bu kişi finansal veya iş düzeyinde ilişkide bulunduğunuz bir arkadaşınız veya aile üyeniz olabilir. Bu sıradan bir konuşma olarak ele alınmamalıdır çünkü ciddi olduğunuzu göstermeniz gerekir. Zaman ayırmanız, sorunu çözme niyetiyle masaya oturmanız ve çözülene kadar devam etmeniz gereken bir konu bu. Bugün bunu en önemli amacınız haline getirin. Sorumluluk alın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Balıkların bir olta yemi ve biraz tuzakla yakalandığını bilmek için balıkçı olmanıza gerek yok. Yanlış yemle balık genellikle hiç gelmez. Ancak doğru yemle bol miktarda balık yakalayabilirsiniz. Bir satış yapmaya ya da birini satın almaya veya yapmak istediğiniz bir şeye katılmaya ikna etmeye çalışıyorsunuz. Henüz başarılı olamadıysanız, "yeminiz" doğru türden olmayabilir. Hedef kitlenizin neyi tercih edeceğini anlamak için bugün biraz beyin fırtınası yapın ve duruma olan yaklaşımınızı geliştirin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İnsanlar bir süredir kendilerini "umut ışığı(silver lining)" konusunda konuşarak ve düşünerek cesaretlendiriyorlar. Çok da iyi görünmeyen bir durumda olumlu bir şeyler arama kavramı insanlık kadar eskidir, ancak "gümüş astar(umut ışığı)" ifadesinin gerçek anlamı John Milton tarafından 1634 yılında Ludlow Şatosu'nda sergilenen "Comus" adlı piyesin bir bölümüne ve "Aldatıldım mı? Yoksa kara bir bulut/Geceleyin gümüş astarını mı açtı?" dizesine kadar uzanmaktadır. Eğer bunu şimdi yapmayı seçerseniz, umutsuz olarak gördüğünüz bir durumda, saf platin değerinde muhteşem bir gümüş astar bulacaksınız!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün başkalarıyla paylaştığınız bir fikir konusunda kendinize güveninizi korursanız ama yanıldığınız ortaya çıkarsa, utanacak hiçbir şeyiniz olmaz. Çoğu zaman insanlar bildiklerini paylaşmaktan korkarlar çünkü yanıldıklarının ortaya çıkması halinde utanmak istemezler. Şu anda böyle bir endişeniz olabilir ama olmamalı. Sadece doğru bildiklerinizi paylaşırsanız dürüstlüğünüz zedelenmeyecektir. Ve eğer yanıldığınızı fark ederseniz, ki bu pek olası değildir, o zaman bu konuda samimi olmanız dürüstlüğünüzü ve itibarınızı koruyacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Özel hayatınızdaki biri, sizin son derece küçük ve önemsiz gördüğünüz bir şeyi çok büyütüyor olabilir. Bu kişinin neden bu kadar önemsiz bir şey için ortalığı ayağa kaldırdığını anlamayabilirsiniz, ancak belki de gerçekten üzüldüğü şey bu değildir. Bu durum aranızda bir uçurum yaratıyor olabileceğinden ve daha da kötüleşecek daha büyük bir çatışmanın başlangıcı olabileceğinden, işleri düzeltmeniz gerekir. Ona gerçekten neye üzüldüğünü sorun. Bunu ele almak ve düzeltmek için hala zaman var.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Daha önce çok rahatsız edici bir rüyadan uyandıysanız, üzerinde durmaya devam ettiğiniz takdirde bu duygunun gününüzü mahvetme potansiyeline sahip olduğunu bilirsiniz. İyimser biri olarak, muhtemelen kendinize bunun sadece bir rüya olduğunu söyler ve neşeli bir şekilde devam edersiniz. Ancak o zaman bile bu duygu sizi bir süre daha takip edebilir. Hayatta gününüze karanlık bir ton katabilecek pek çok olay vardır, ancak korkutucu düşünceleri umutlu düşüncelere dönüştürmekte ısrarcı olursanız, bu duygunun üstesinden gelebilirsiniz. Bugün yapmanız gereken şey bu olabilir. Eğer denerseniz evren size yardım edecektir ama ilk adımları siz atmalısınız!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Belki de bir süre önce birinin size söylediği ya da yaptığı bir şey moralinizi bozdu ve mutluluğunuzu çaldı. O anda çok üzgün olabilirsiniz. Ancak o günden bugüne, bu karanlık duyguları hala kalbinizde taşıyor olabilirsiniz ve bu şekilde, o kişinin sözleri veya eylemleri sizi hala rahatsız ediyor olabilir. Bu adil değil. Bu, sizi inciten bir kişinin hala sizi incittiği ve bunu hiçbir şey yapmadan sürdürdüğü anlamına gelir. Bundan ancak kendi çabanızla kurtulabileceğinizi anlamalısınız. Pozitif kalmaya çalışın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Giriştiğiniz bir işe iki şekilde bakabilirsiniz. Geçmişteki bir hatayı aptalca tekrarlıyor musunuz, yoksa yeniden başarıyı hedeflemek için cesurca yeniden mi başlıyorsunuz? Eğer ikinci düşünce tarzına tam olarak inanmıyorsanız, o zaman vazgeçebilirsiniz. Yenilgiyi kabullenmiş bir ruh haliyle yola çıkmak, içinizdeki kişiye uygun değil ve misyonunuza da yardımcı olmayacaktır. Yaptığınız şeye tam olarak inanana kadar beklemeniz gerekir. Tüm kalbinizle devam etmek için cesaretinizi toplayabilir misiniz? Eğer denerseniz yapabilirsiniz!

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hayatınızda büyük, olumlu bir değişiklik yapmak büyük bir çaba gerektirecektir. Bu kulağa çok mantıklı geliyor, değil mi? Öyle olabilir ama bu her zaman doğru değildir. Kendi hayatınızda böyle bir değişikliği erteliyorsunuz çünkü böyle bir mücadeleye girmenin çok zor veya karmaşık olacağından korkuyorsunuz, ancak bu kadar büyük bir değişikliğe ihtiyacınız olmayabilir. İhtiyacınız olan tek şey değişim hakkında gerçekçi bir şekilde düşünmektir ve birkaç küçük düzenlemenin işinizi göreceğini fark edeceksiniz. Kaybedecek neyiniz var? Denemekten zarar gelmez.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Etrafınızdaki tüm iyi enerjiyi emebilmeniz için bugün bir sünger gibi davranmanız gerekiyor. Bu size aptalca bir metafor gibi görünebilir, ancak bunu düşünmenin iyi bir yoludur. Eğer gününüze güdülenmiş bir ruh haliyle devam eder ama çevrenizin size sunduğu hayırlara açık olmazsanız, onun size sunduğu her şeyi içinize çekemeyebilirsiniz. Şu anda hayatınıza birçok iyilik akıyor. Bugün bunun farkında olmaya çalışın ki bundan tam anlamıyla faydalanabilesiniz ve karşınıza çıkan her fırsatı başarıyla değerlendirebilesiniz!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Büyük ihtimalle bir insanın hayallerine cesaret veren ilk kişiler arasında yer alırdınız. İstedikleri şeye ulaşmaları konusunda onlara ilham vermek için elinizden geleni yaparsınız. Ancak kendi hayalleriniz söz konusu olduğunda, o kadar iyimser değilsiniz ve başkalarını cesaretlendirdiğiniz gibi güvenle dolup taşmıyorsunuz. Hayalini kurduğunuz bir konuda kendinize bir sınır koymuş, bu hayali zaman zaman sizi eğlendiren bir fanteziye indirgemişsinizdir. Oysa bunu ciddiye almamanız için hiçbir neden yok. Bugün, strateji oluşturmaya ve bunu gerçeğe dönüştürmenin yollarını aramaya başlayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN