Şimdiki sigara fiyatlarını aratacak zam yolda! Bir pakete bu miktarda zam gelecek

Şimdiki sigara fiyatlarını aratacak zam yolda! Bir pakete bu miktarda zam gelecek

Özgür Aybaş'ın son dakika açıklamasına göre, sigara fiyatlarına bir kez daha zam geliyor. Artışın paket başına 4-8 TL arasında olması bekleniyor. Bu kararın ne zaman yürürlüğe gireceği henüz net değil.

Son dönemde sürekli gündemde olan sigara fiyatlarına zam haberleri bir kez daha tiryakileri üzecek. Bu defa sigara fiyatlarına zam haberi Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından duyuruldu. Aynı zamanda alkollü içeceklere de zam geleceği açıklandı. Haberi alan tiryakiler artık sigara almak yerine bırakma kararı almaya başladı.

Özgür Aybaş, Türkiye İşçi Partisi Ankara Milletvekili adayı olmasıyla da bilinmektedir. Sigara fiyatlarına zam yapmayan Aybaş, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sigara ve alkollü içecek fiyatlarına zam geleceğini duyurdu. Normalde 6 ayda bir zam yapılması gereken alkollü içeceklere ve sigara fiyatlarına, enflasyon sebebiyle sürekli zam gelmeye başladı.

sigara

Yılbaşında yapılan 4 TL'lik zamın ardından şimdi de sigara fiyatlarına paket başına 4-8 TL arasında bir zam daha yapılacağı belirtildi. Özgür Aybaş, yaklaşık 2 hafta içinde sigara fiyatlarına yüksek oranda bir zam yapılacağını duyurdu. Ayrıca alkollü içecek fiyatlarına da zam yapılacağı açıklandı. Tiryakiler artık yavaş yavaş sigarayı bırakma kararı almaya başlıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN