Simge Sağın sahnede Icardi'ye salam yolladı: 'Yeni bir aşk mı doğuyor?'

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı Simge Sağın, Maltepe'de sahne aldığı konserde sarı-kırmızılı ekibin golcü ismine selam yolladı. Sağın'ın bu hareketi 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorulmasına neden oldu.

FURKAN UZUN

Son dönemde Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı Simge Sağın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Maltepe'de düzenlediği konserde Arjantinli süper yıldıza selam yolladı. Ünlü şarkıcının bu hareketi 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorulmasına neden oldu.

2011 yılında "Yeni Çıktı" 2018 yılında ise "Ben Bazen" albümleriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Simge Sağın, İBB'nin düzenlediği konserde Maltepe'de hayranlarıyla buluştu. Ünlü şarkıcı sahnede Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin gol sevincini yaparak dikkatleri üzerine çekti.

İstanbul'daki 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Maltepe'de sahne alan Simge Sağın, Galatasaray'ın golcü ismi Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısını söylediği esnada sarı-kırmızılı ekibin golcü isminin gol sevincini yaparak büyük bir sürprize imza attı.

Simge Sağın'ın 'Aşkım Olayım' şarkısını söylediği esnada Icardi'nin gol sevincini yapması 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorusunun sorulmasına neden oldu.

Ünlü şarkıcı geçen yıl Galatasaray'ın şampiyonluk töreninde sahne alarak Arjantinli golcü ile şarkı söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN