Simit olayı büyüyor! Özoğuz: Ne simidi sen ye simit

Simit olayı büyüyor! Özoğuz: Ne simidi sen ye simit

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Hülya Avşar’ın ülkenin ekonomik durumuyla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Özoğuz, Avşar'ın gerekirse "Simit yeriz" açıklamasına "Ne simidi sen ye simit" ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ın ekonomik krize ilişkin yaptığı açıklama gündeme oturmuştu. Avşar'ın "Gerekirse simit yeriz" açıklamasına tepkiler çığ gibi büyürken, Şarkıcı Deniz Seki ise Avşar'a destek çıkarak, "Hülya Avşar'a karışanın ayağını ısırırım" yorumunda bulunmuştu

"KENDİM KAZANDIM, HİÇ DE KOLAY OLMADI"

Avşar, aldığı tepkilerden sonra sosyal medya hesabından şunları paylaşmıştı:

''Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de “simit”e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim yada yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı'' dedi.

"SEN YE SİMİT"

Kırmızı Oda” dizisinde seyirci karşısına çıkan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Hülya Avşar’ın ülkenin ekonomik durumuyla ilgili yaptığı "Gerekirse simit yeriz" yorumuna tepki gösterdi. TV100'ün haberine göre, Özoğuz "Ülke ile alakalı çok kısmetsiz açıklamalar yapılıyor. Hala birisi çıkmış simit diyor. Ne simidi sen ye simit" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN